ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Πάντως η αριστερά που οραματίζεται ο Γρ. Ψαριανός είναι με μνημόνια, ΜΑΤ και χωρίς βία!

Ψαριανός... αβίαστος!


Όχι όπως του ΣΥΡΙΖΑ, που με τη βία θέλει να πάει φυλακή τους φοροκλέπτες εγκληματίες
«Έτσι μπορούμε να έχουμε και καλάσνικοφ και πλήρες οπλοστάσιο στο σπίτι μας γιατί είμαστε σε προ-επαναστατική περίοδο. Αυτά τα πράγματα είναι αστεία και ντροπή για το χώρο της Αριστεράς να μιλάει με αυτόν τον τρόπο σε περίοδο Δημοκρατίας. Λειψής Δημοκρατίας, κουτσής, αλλά σε περίοδο Δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτο και έμμεση προτροπή σε πράξεις βίας, απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές, κατά του κοινοβουλευτικού καθεστώτος και της δημοκρατίας και είναι μεγάλη ντροπή για ένα κόμμα της αριστεράς που θέλει να αλλάξει τον κόσμο και τη ζωή των ανθρώπων, να σκέφτεται έτσι. Ακριβώς με αυτό τον τρόπο σκέφτεται η Χρυσή Αυγή».
Τα παραπάνω είπε ο Γρ. Ψαριανός της ΔΗΜΑΡ, αναλαμβάνοντας ρόλο λαγού στην προσπάθεια της κυβέρνησης που ξεπουλάει τη χώρα, να καλύψει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο της Λίστας Λαγκάρντ.
Σηκώνει αχό για να καλύψει την λωποδυσία και την φοροκλοπή, κι αυτό προκειμένου να μην πάει σε δικαστήριο ο Ευ. Βενιζέλος που έκρυβε τη λίστα επί ένα χρόνο στο γραφείο του. Και εγκαλεί, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να βγουν όλα στη φόρα.
Βρήκε και την κατάλληλη στιγμή, όταν ο Π. Σκουρλέτης, εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ειρωνικά:  «Έχω και εγώ άδεια μπουκάλια στο σπίτι μου για ανακύκλωση». «Είναι κακό»; Ερώτησε. Και εξήγησε: «Αντιασφυξιογόνες μάσκες, χρησιμοποιούν όσοι κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις και τους πνίγουν τα χημικά».
Αυτά όμως δεν τα γνωρίζει ο Ψαριανός και οι συν αυτώ! Και όσα αήθη εκστομίζει τα θεωρεί αριστερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: