ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Αλ. Τσίπρας: Ποιος θα πάρει στα σοβαρά έναν ηγέτη που ικετεύει;

"Το μόνο που τους νοιάζει είναι να κυβερμήσουν μία χώρα που βουλιάζει" είπε απόψε για Βενιζέλο και Κουβέλη, ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας στο Φεστιβάλ των νέων του ΣΥΡΙΖΑ.


Σφοδρή επίθεση σε Σαμαρά – Βενιζέλο
και Κουβέλη
Σε μία συγκέντρωση που όμοιά της δεν έχει ξανακάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο άλσος του Γουδή στην Αθήνα, μίλησε απόψε ο Αλ. Τσίπρας. Το μείγμα των συγκεντρωμένων αρκετά εκρηκτικό, καθώς αποτελείτο από  ανθρώπους της νέας γενιάς, ήταν αυτό που χαρακτήριζε τους συγκεντρωμένους. Δεν έλλειπαν οι μεγάλες ηλικίες που κυρίως τους είχε παραχωρηθεί θέση στις πρώτες καρέκλες της πλατείας του άλσους.
Ο Αλ. Τσίπρας αφού κατήγγειλε ότι το πρόγραμμα που επιβάλουν με την πολιτική λιτότητας είναι αυτό που θα θέσει εκτός ευρώ την Ελλάδα, αναφέρθηκε στις συμμαχίες που είναι αναγκαίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να αντιμετωπιστεί στα πλαίσια της Ευρώπης η λαίλαπα που εξαπολύουν στις χώρες του νότου οι νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί του βορρά, μίλησε για την ανάγκη ηγέτη με κύρος που χρειάζεται η Ελλάδα και ρώτησε:  

«Ποιος στ’ αλήθεια θα πάρει στα σοβαρά έναν μετανοημένο ηγέτη που ζητάει συγνώμη για όσα έλεγε στο παρελθόν και διαρκώς επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του να εφαρμόσει το πρόγραμμα»;

Τα παραπάνω σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στο φεστιβάλ των νέων του ΣΥΡΙΖΑ που κατεβάζει την αυλαία του απόψε.
Από τα πυρά του όμως δεν ξέφυγε και ο συνεταίρος του Αντ. Σαμαρά  Ευ. Βενιζέλος,  που τον χαρακτήρισε προστάτη των συμφερόντων:

«Εκτός από φυσικός αυτουργός του μνημονιακού δράματος, όπως αποδεικνύεται, υπήρξε και ιδανικός προστάτης μεγάλων συμφερόντων» είπε αναφερόμενος στην επί ένα χρόνο απόκρυψη της λίστα Λαγκάρντ από τον Ευ. Βενιζέλο.

Σχολιάζοντας την επικείμενη επίσκεψη Μέρκελ, ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι η καγκελάριος δεν έρχεται για να στηρίξει την Ελλάδα, την οποία  «με την εμμονή της στη μνημονιακή λιτότητα έχει οδηγήσει στον γκρεμό», αλλά «έρχεται να σώσει το διεφθαρμένο, ανυπόληπτο και υποτελές στα συμφέροντά της πολιτικό σύστημα».

«Έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα για να στηρίξει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Σαμαρά και το αδιέξοδο και εγκληματικό μνημόνιο» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε σε εγκληματίες της τρόικας εξωτερικού αλλά και για παραδομένους της τρόικας εσωτερικού, οι οποίοι «ανέλαβαν να σώσουν την χώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπατώντας το λαό, μιλώντας για αναδιαπραγμάτευση και για απαγκίστρωση, ενώ το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη της τρόικας και να κυβερνήσουν μια χώρα που βουλιάζει» είπε αναφερόμενος ευθέως σε Βενιζέλο και Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: