ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Κατάληψη στο κτίριο στέγασης των πληροφοριακών συστημάτων της ΔΕΗ

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την κατάληψη.


Η αστυνομία έκανε προσαγωγές του προεδρείου των εργαζομένων
Διμοιρίες των ΜΑΤ απομάκρυναν τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που ήταν μπροστά και μέσα στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων, λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής απόψε, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.
Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές, μεταξύ αυτών και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκου Φωτόπουλου και μελών του προεδρείου που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο.
Λίγο νωρίτερα οι συνδικαλιστές είχαν καταλάβει το κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ, εκεί όπου εκδίδονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ.
Σκοπός της κατάληψης, όπως είπαν νωρίτερα οι συνδικαλιστές, είναι να συγκεντρώσουν στοιχεία για το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών καθώς υπάρχουν πληροφορίες όπως λένε, ότι επικρατούν δύο μέτρα και δύο σταθμά στον τρόπο πληρωμής. Σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας, είπαν ότι θα παρουσιάσουν τα στοιχεία που θα συγκεντρώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: