ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Με 80% στήριξη σε μέτρα εξαθλίωσης οδηγείται στην εξαχρείωση η ΔΗΜΑΡ

Υπεύθυνος της εξαχρείωσης ενός ολόκληρου κόμματος!


20% ζήτησε καταψήφιση των μέτρων – Ούτε σκέψη για διαμαρτυρία κατά της Μέρκελ
Μετά και το αποψινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διεξήχθη στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, η οποία έδειξε ότι το 80% των μελών της τάσσονται υπέρ των  μέτρων που οδηγούν στην εξαθλίωση την ελληνική  οικογένεια ο δρόμος για επιστροφή αυτού του κόμματος στις ρίζες του και στην προγραμματική συμφωνία που είχε κάνει ως προϋπόθεση για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Σαμαρά, είναι χωρίς επιστροφή. Καθημερινά βουλιάζει όλο και πιο πολύ στο βούρκο του μνημονίου και της εξάρτησης από τη δεξιά, που το οδηγεί στην εξαχρείωση.




Ο Φώτης Κουβέλης δείχνοντας συμπτώματα τρομοκράτη, με καλπάζουσα αλλαζονεία για το κόμμα του, αναφερόμενος στα δυσβάσταχτα μέτρα, μίλησε για αναγκαιότητά τους ως εξής:

«Η αλήθεια είναι απλή και την αντιλαμβάνονται οι πάντες, μαζί και εκείνοι που δικαιολογημένα δυσανασχετούν από τα μέτρα που είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε: Χωρίς την ΔΗΜΑΡ καμία κυβέρνηση δεν μπορούσε να σχηματιστεί και η χώρα θα έπεφτε σε κατάσταση άτακτης χρεοκοπίας, όπου αυτά που περνάμε σήμερα και αυτά που φοβόμαστε για το αύριο θα μοιάζουν με χάδι μπροστά σε αυτά που θα συνέβαιναν».



«Κάτι ενοχλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι η αντοχή της ΔΗΜΑΡ. Είχε την ψευδαίσθηση ότι αναλαμβάνοντας κυβερνητικές ευθύνες και υποχρεώσεις η ΔΗΜΑΡ θα εξοστρακιζόταν από τον χώρο της αριστεράς και θα άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο κυρίαρχο» είπε.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, με αντικείμενο τη συζήτηση γύρω από το πακέτο μέτρων, ακολούθησε ψηφοφορία και από τα 110 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισαν 104 μέλη.
Το σχέδιο απόφασης ενέκριναν 80 μέλη της ΚΕ. Είκοσι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής κατέθεσαν ξεχωριστό σχέδιο πολιτικής απόφασης που ζητούσε την καταψήφιση του πακέτου μέτρων από τη ΔΗΜΑΡ και έλαβε 21 ψήφους. Στην ψηφοφορία υπήρξαν 3 λευκά.
Ο βουλευτής Ηρακλείου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, κατέθεσε πρόταση για διαδήλωση έξω από την γερμανική πρεσβεία, ενόψει της επίσκεψης της Καγκελαρίου Α. Μέρκελ, την Τρίτη. Η πρόταση του έλαβε μηδέν ψήφους, ενώ υπήρξαν και 2 λευκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: