ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Φρούριο η Αθήνα για την Μέρκελ- Απροσπέλαστο το κέντρο

Φωτογραφία Αρχείου.


Ο μεταλλικός φράχτης εμπόδιο από τους οργισμένους διαδηλωτές
Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου Α. Μέρκελ στην Αθήνα, την Τρίτη, όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ληφθούν μέτρα παρόμοια με εκείνα που είχαν εφαρμοστεί κατά την επίσκεψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Από την Δευτέρα το πρωί χιλιάδες αστυνομικοί -που θα ενισχυθούν με δυνάμεις από την περιφέρεια- θα βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα στους δρόμους της πρωτεύουσας.
Την Τρίτη, σε όλο το κέντρο θα περιπολούν από αέρος τα ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ., έτοιμα προς χρήση θα είναι 5 οχήματα εκτόξευσης νερού υπό πίεση, ενώ στις προθέσεις της αστυνομίας είναι τοποθετηθεί ο γνωστός σιδερένιος φράχτης σε κοντινή απόσταση από την γερμανική πρεσβεία, αλλα και διμοιρίες ΜΑΤ. Παράλληλα, ήδη φρουρούνται κτίρια και εταιρείες γερμανικών συμφερόντων.
Σημειώνεται ότι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας 12 με 3 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, το μεσημέρι της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: