ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ανοικτή συζήτηση στην πλ. Γεωργίου Πάτρας αύριο 8 μ.μ. από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ευκλείδης Τσακαλώτος, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


Με τον οικονομολόγο Ευ. Τσακαλώτο – Την Τετάρτη ο Αλ. Τσίπρας
 
Ενώ την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2012, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας διοργανώνει αύριο Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στις 8 μμ, στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας, ανοιχτή συζήτηση με θέμα την παρουσίαση του Οικονομικού προγράμματος του συνδυασμού.
Την παρουσίαση θα κάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, από την Επιτροπή Οικονομικού Προγραμματισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, και υποψήφιος βουλευτής, ο οποίος θα αναδείξει ότι επιβάλλεται η αναγκαιότητα της ανατροπής της πολιτικής της λιτότητας του μνημονίου, καθώς αποτελεί το μονόδρομο για να βγούμε από την κρίση.
Επίσης ότι η συνέχισή της οδηγεί εκ του ασφαλούς σε πτώχευση της Ελλάδας και έξοδο από την ευρωζώνη, ενώ είναι αναμφισβήτητη η αδυναμία της ευρωζώνης να συνεχίσει με αυτή την πολιτική επί μακρόν, όπως δείχνουν τα γεγονότα στην Ισπανία.
Ακόμη αναμένεται να επαναλάβει  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ευκλείδης Τσακαλώτος ότι:
«Εμείς λέμε πως αυτό το Μνημόνιο δεν υπάρχει. Ότι ο ελληνικός λαός αποφάσισε να σηκώσει το κεφάλι. Υπάρχει ένα σύνθημα -διάσημη ρωσική παροιμία- που χρησιμοποιούσε ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ότι «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» και κατά τη δική μας άποψη αυτός ο ποδοσφαιριστής, (πρόκειται για τον Πάμπλο Γκαρσία που το έχει κάνει τατουάζ στο στήθος του μεταφράζοντάς το στα ισπανικά: «Caer está permitido, levantarse es obligatorio») έδωσε το σύνθημα για ένα ολόκληρο λαό», θα πει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: