ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Έμπρακτη αντινεοναζιστική στάση θέτει εκτός Προεδρείου την ΧΑ

Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο αποτυχών της ΧΑ


204 άκυρα ψηφοδέλτια και 39 λευκά, ανάχωμα στον εκλεκτό της

Έμπρακτη αντινεοναζιστική συμπεριφορά από την Ελληνική Βουλή, εκδηλώθηκε σήμερα κατά την εκλογή των Αντιπροέδρων. Με 204 ψηφοδέλτια άκυρα, 41 υπέρ και 39 λευκά, δεν πέρασε η πρόταση της ΧΑ για κατάληψη της θέσης του 7ου Αντιπροέδρου από τον Θεσσαλονικιό αντισυνταγματάρχη Καταδρομών ε.α. Πολύβιο Ζησιμόπουλο και έτσι η θέση παραμένει κενή. Πάντως με δεδομένο ότι οι βουλευτές της ΧΑ αριθμούν τους 18, συνάγεται ότι επιπλέον 23 βουλευτές άλλων κομμάτων στήριξαν την πρόταση της ΧΑ.
Μετά το παραπάνω αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ο Γραμματέας της οργάνωσης αφού έβγαλε δεκάρικο περί «μοναδικής αντιπολίτευσης» δήλωσε και πάλι ότι «το Εθνικιστικό Κίνημα θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός του και το νομικό μας τμήμα ήδη προετοιμάζει την προσφυγή μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο».   
Από τη ΝΔ πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής εξελέγη ο Γιάννης Τραγάκης, δεύτερος αντιπρόεδρος ο Αθανάσιος Νάκος και τρίτος ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης,  με  235 ψήφους υπέρ, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν 48 λευκά και δύο άκυρα.
Τέταρτος αντιπρόεδρος από το ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννη Δραγασάκης ψηφίστηκε από 227 βουλευτές, ενώ βρέθηκαν 57 λευκά και ένα άκυρο.
Πέμπτος αντιπρόεδρος ο Λεωνίδας Γρηγοράκος από το ΠΑΣΟΚ με 228 ψήφους υπέρ, 54 λευκά και 3 άκυρα.
Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, εκλέχθηκε έκτη αντιπρόεδρος με 225 ψήφους, 56 λευκά και 3 άκυρα.
Η θέση του έβδομου αντιπροέδρου παραμένει κενή αφού δεν υπερψηφίστηκε η πρόταση της ΧΑ.
Εκλέχθηκαν επίσης κοσμήτορες οι βουλευτές Κ. Κουκοδήμος, Ν. Παναγιωτόπουλος (ΝΔ) και Νάσος Αθανασίου (ΣΥΡΙΖΑ).
Οι νεώτεροι σε ηλικία βουλευτές Χρ. Δήμας, Κ. Κατσαφάδος, Γιάν. Κεφαλογιάννης και Μάξ. Σενετάκης (ΝΔ) και Μαρία Μπόλαρη (ΣΥΡΙΖΑ), εκλέχτηκαν γραμματείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: