ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Συγκροτήθηκε σε Σώμα η Βουλή

Ο γερο-πλάτανος της Εθν. Αντίστασης


Aγένια της Χ.Α. κατά την ορκωμοσία βουλευτών

Ο αρχηγός των νεοναζί αγενών, προ της Βουλής!

Σε Σώμα συγκροτήθηκε η Βουλή με την ορκωμοσία των 300 βουλευτών που εκλέχθηκαν την 17η Ιουνίου, ενώ  σημαντικές ανατροπές στους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς προκάλεσε το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα με τον ΣΥΡΙΖΑ να αποτελεί την αξιωματική αντιπολίτευση. Πλέον, η δύναμη των Κοινοβουλευτικών Ομάδων καταγράφεται ως εξής: ΝΔ 129 βουλευτές, ΣΥΡΙΖΑ 71, ΠΑΣΟΚ 33, Ανεξάρτητοι Έλληνες 20, Χρυσή Αυγή 18, ΔΗΜΑΡ 17 και ΚΚΕ 12 βουλευτές.
Από την τελετή έλειπαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, λόγω του γνωστού προβλήματος υγείας, οι Δημήτρης Αβραμόπουλος, Κωστής Χατζηδάκης, Χρήστος Σταϊκούρας οι οποίοι εκπροσωπούν την χώρα στην Σύνοδο Κορυφής, αλλά και οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου που βρίσκονται στις Βρυξέλλες για το συνέδριο των ευρωπαίων σοσιαλιστών.

Η Μ. Κανελλοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.
 Πέραν αυτών, ένα από τα θέματα που απασχόλησε έντονα το προεδρείο της Βουλής το προηγούμενο 24ωρο ήταν η χωροταξία της Ολομέλειας καθώς ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ είχαν εκκρεμότητα για το ποιος θα καθίσει στα μπροστινά αριστερά έδρανα. Τελικά χθες ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Βύρων Πολύδωρας έκδωσε διάταγμα που καθορίζει ότι τα κόμματα θα λάβουν προσωρινά τις θέσεις που είχαν λάβει κατά την προηγούμενη ορκωμοσία. Η «λύση Πολύδωρα», θα ισχύσει και σήμερα κατά την εκλογή του Προεδρείου της Βουλής και στην συνέχεια τα κόμματα θα κληθούν εκ νέου να συμφωνήσουν.
Επιπροσθέτως, προσωρινοί γραμματείς του Προεδρείου της Βουλής ορίστηκαν οι τέσσερις νεότεροι βουλευτές: Γιάννης Κεφαλογιάννης (ΝΔ),Ειρήνη Αγαθοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ), Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος (ΠΑΣΟΚ) και Τσαμπίκα Μίκα – Ιατρίδη (Ανεξάρτητοι Ελληνες).
Για μία ακόμη φορά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν σηκώθηκαν όταν ο Γιάννης Τραγάκης ως αντιπρόεδρος της Βουλής κάλεσε τους τρεις μουσουλμάνους βουλευτές, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, να ορκιστούν στο Κοράνι.
(Οι φωτογραφίες είναι από το protothema.gr)



Δεν υπάρχουν σχόλια: