ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο τυφλός και ο αντισυνταγματάρχης

Ο υπεύθυνος της κατάντιας του συστήματος υγείας, του ΕΟΠΠΥ.

Όλοι θυμόμαστε ότι λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές η έλλειψη φαρμάκων για τους ασθενείς, με ιδιαίτερη έμφαση στους καρκινοπαθείς, αποδιδόταν από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ήταν προείκασμα της διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλ. Τσίπρα, ο κίνδυνος της έλευσης του οποίου οδηγούσε τους εταίρους μας στο να παρακρατούν 1 δισ. από τα χρήματα τα οποία θα έπρεπε να καταβάλουν.
Μετά τις εκλογές το πρόβλημα φυσικά και δεν λύθηκε, ίσα - ίσα η κατάσταση με τα φαρμακεία και τα οφειλόμενα στους φαρμακοποιούς αποδεικνύει την προδιαγεγραμμένη κατάρρευση του ΕΟΠΠΥ και γενικότερα των δομών Υγείας - Πρόνοιας και ασφάλισης που έκοψαν και έραψαν οι κυβερνήσεις της περασμένης διετίας πάνω στις προτεραιότητες του Μνημονίου αδιαφορώντας για τις ανάγκες της χώρας.
Πρόκειται για μία κατάσταση πολυεπίπεδη και γενικευμένη, που ωστόσο είναι εύκολο να αναζητήσει κανείς τα αίτιά της και τους πρωταγωνιστές της και μάλιστα με ονοματεπώνυμα. Αυτό κάνουν και τα κανάλια, αλλά κοροϊδεύοντάς μας.
Το τελευταίο τετραήμερο ανακαλύπτονται συνεχώς υπεύθυνοι για την άθλια κατάσταση των ταμείων και για τις ελλείψεις των φαρμάκων. Για την ακρίβεια ένοχοι για την κατάσταση που ζούμε είναι ένας απόστρατος αντισυνταγματάρχης, ο οποίος εισέπραττε παρανόμως τη σύνταξη της από καιρού αποθανούσης συζύγου του, και ένας άλλος στη Ζάκυνθο που συνταξιοδοτούνταν ως τυφλός, ενώ έβλεπε κανονικότατα.
Δεν ξέρουμε αν ο εντοπισθείς ψευδοτυφλός της Ζακύνθου είναι μεταξύ των πολλών εκατοντάδων που είχαν εντοπιστεί προ διετίας και είχαν στηλιτευθεί και τότε ως υπεύθυνοι για τα χάλια του ασφαλιστικού και προνοιακού συστήματος στην Ελλάδα. Όπως και τότε, όμως, έτσι και σήμερα επιχειρείται να ενοχοποιηθεί η μαρίδα για να αποσπαστεί το ενδιαφέρον του κόσμου από τους πραγματικούς υπεύθυνους.

(Από σχόλιο της τελευταίας σελίδας στην ΑΥΓΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: