ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

«Κολλημένος» με την ανάγκη να γίνει κυβέρνηση ο Φώτης Κουβέλης !

Από τη χθεσινή συγκέντρωση.

Την ώρα που όλα τα κόμματα δεν την αμφισβητούν

«Η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση, που θα κρατήσει την κοινωνία μας όρθια και την Ελλάδα ζωντανή», είπε ο Φ. Κουβέλης στην μέτρια από απόψεως συμμετοχής  χθεσινή συγκέντρωση του κόμματός του στην πλ. Γεωργίου της Πάτρας, δείχνοντας ότι είναι «κολλημένος» με την ανάγκη αυτή ο Φ. Κουβέλης, που πάντος τάσσεται υπέρ ενός ιδιότυπου οικουμενικού αχταρμά! Και αυτά παρόλο που όλα τα κόμματα δεν την αμφισβητούν την ανάγκη για κυβέρνηση!
Ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «το μόνο που τον ενδιέφερε δεν ήταν να κυβερνηθεί ο τόπος, αλλά να αυξήσει το εκλογικό του ποσοστό, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του τόπου».
 Έκανε μάλιστα αναφορά στη στάση που κράτησε η ΔΗΜΑΡ κατά την διάρκεια των διερευνητικών εντολών τονίζοντας: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, κάναμε ό,τι πιστεύαμε ότι αντιστοιχεί στο συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας».
Και εξήγησε:
«Το σχέδιο της ΔΗΜΑΡ για τη διακυβέρνηση του τόπου προβλέπει παραμονή στο ευρώ και σκληρή διαπραγμάτευση για αποδέσμευση από το μνημόνιο» καθώς όπως επισήμανε: «είναι διαπραγματεύσιμο το μνημόνιο, ώστε να απομακρύνουμε τους ασφυκτικούς όρους».
Επίσης ανέφερε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα πενταετές αναπτυξιακό πρόγραμμα, που θα στηρίζεται στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και σε μέρος του ΕΣΠΑ, σε χρήματα, δηλαδή, που υπάρχουν, αλλά έχουν μείνει αναξιοποίητα.
Μίλησε για την ανεργία και το κλείσιμο δεκάδων επιχειρήσεων και κατέθεσε την πρόταση το 25% των χρημάτων για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, να δοθούν για την χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, γιατί οι μικρομεσαίες κλείνουν, η ανεργία καλπάζει.
Ο Φώτης Κουβέλης συνεχίζοντας την κριτική στις άλλες πολιτικές δυνάμεις, τις κατηγόρησε ότι «θέλουν να υπόσχονται, να ψηφοθηρούν, να λένε τα πάντα και να μην λένε την ουσία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: