ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ανάλγητα η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε εκατοντάδες νοικοκυριά

Φωτογραφία Αρχείου

Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Τη Διοίκηση της ΔΕΗ, η οποία "αδιαφορώντας για την κατάσταση οικονομικής ανέχειας που βασανίζει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού" προχωρά σε διακοπή ρεύματος σε εκατοντάδες νοικοκυριά, κατήγγειλε με ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα τα προβλήματα διαβίωσης, ακόμη και επιβίωσης, που δημιουργούνται, εν μέσω δύσκολων καιρικών φαινομένων, σε ασθενείς, άπορους και άνεργους, ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη ΔΕΗ, που, σε κάθε περίπτωση, παρανομεί, καθώς αγνοεί την απόφαση του ΣτΕ, η οποία αποσυνδέει την πληρωμή του “χαρατσιού” από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Έτσι, καλεί άμεσα τη Διοίκηση:
- Να αναγνωρίσει ως πληρωμή ρεύματος το ποσό που παρανόμως (κατά σαφέστατη παραβίαση της διάταξης του άρθρου 422 του Αστικού Κώδικα) έχει χαρακτηρίσει ως καταβολή για το “χαράτσι”.
- Να αφαιρέσει από τις προϋποθέσεις αποδοχής ως πελατών της για τους πρώην συνδρομητές των ιδιωτικών εταιρειών που πτώχευσαν την εξόφληση του “χαρατσιού”.
- Να παγώσει σήμερα κιόλας και μέχρι να ασχοληθεί με το θέμα η νέα Βουλή τις διακοπές ρεύματος σε ασθενείς, άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους και όσους βρίσκονται κοντά στο όριο της φτώχειας.
"Η πρόσβαση σε ένα κοινωνικό αγαθό, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα, είναι πολιτικό ζήτημα και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από μια ανάλγητη και παρανόμως ενεργούσα διοίκηση μιας εταιρείας" καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: