ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Σήμερα θα λυθεί το ζήτημα του πού θα καθίσουν τα κόμματα στη Βουλή

Η Ελληνική Βουλή.

Η ΔΗΜΑΡ απαίτησε να βρεθεί σε μπροστινά έδρανα

Προς λύση βαίνει το ζήτημα με τις θέσεις των κομμάτων στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς σήμερα θα συναντηθούν οι επικεφαλής για να το οριστικοποιήσουν ομόφωνα μετά την χθεσινή παρέμβαση του προέδρου της Βουλής. Ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ υπήρξε μακρά διαβούλευση, που ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας οι Τάσος Κουράκης, Βασίλης Οικονόμου και Σπύρος Χαλβατζής.
Η αίθουσα της Ολομέλειας έχει πέντε πτέρυγες μπροστά και επτά πίσω. Στην προηγούμενη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καθίσει στη δεύτερη από αριστερά πτέρυγα της Βουλής και στις δύο που βρίσκονται πίσω, το ΚΚΕ είχε την αριστερή και μπροστά πτέρυγα, ενώ η ΔΗΜΑΡ ήταν πίσω από το ΚΚΕ στην αριστερή πτέρυγα. Τις δύο δεξιές πτέρυγες είχε καταλάβει η ΝΔ, τη μεσαία πτέρυγα το ΠΑΣΟΚ, πίσω του είχε μία πτέρυγα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και στην άκρα δεξιά και πίσω πτέρυγα ήταν η ΧΑ.
Τώρα όμως η ΔΗΜΑΡ, που έχει μεγαλύτερη δύναμη από το ΚΚΕ, ζητά να μετακινηθεί σε μπροστινά έδρανα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση επέλεξε να μετακινηθεί στην αριστερή πτέρυγα, όπου ήταν προηγουμένως το ΚΚΕ και δεν ζήτησε να έχει δύο μπροστινές πτέρυγες. Έτσι το ΚΚΕ θα καθίσει στην πίσω και αριστερά πτέρυγα και η ΔΗΜΑΡ στην μπροστά και δεύτερη από αριστερά πτέρυγα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάθεται στην μπροστά και αριστερά πτέρυγα, σε θέσεις πίσω από το ΚΚΕ και στις δύο πτέρυγες που είναι πίσω από τη ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: