ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ευ. Βενιζέλος: Η ΔΗΜΑΡ φταίει που ανέβηκαν τα ποσοστά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Αυτοί φταίνε που δεν έγινα πρωθυπουργός!


Αυτό τόνισε μιλώντας στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

 Μιλώντας προς τα μέλη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και δικαιολογούμενος για την οικτρή  ήττα που υπέστη το κόμμα επέρριψε ευθύνες  στην ΔΗΜΑΡ, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι του επέφερε πλήγμα κάτω από τη ζώνη.
Έσπευσε να κατηγορήσει την ΝΔ που συνεργάζονται μαζί της, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι πήρε μικρό ποσοστό σε σχέσει με το συνολικό άθροισμα των κομμάτων, αλλά και την ΔΗΜ.ΑΡ., η οποία, όπως είπε, όταν προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ  προσπαθούσε να σπάσει την πόλωση, ζητούσε από το εκλογικό σώμα να το αναδείξει σε τρίτο κόμμα, ενώ παρέπεμψε επιπλέον στην πρόσκληση που απηύθυνε ο Φ. Κουβέλης στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να "μετακομίσουν" στη ΔΗΜ.ΑΡ., κάτι που η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θεώρησε ως χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Κατηγόρησε δε τη ΔΗΜ.ΑΡ. και για έναν επιπλέον λόγο, διότι με την άρνησή της να σχηματίσουν κυβέρνηση -όπως έκαναν μετά τις 17 Ιουνίου-, μετά τις πρώτες εκλογές, επέφερε αύξηση των ποσοστών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, ο Ευ. Βενιζέλος περιέλαβε τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους Πράσινους στις πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να συζητήσει για την ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού χώρου, τις οποίες και κάλεσε στην "εναρκτήρια Συνδιάσκεψη" που θα πραγματοποιήσει το κόμμα στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.
 Μιλώντας για την προσπάθεια ανασύστασης του κόμματος, ο Ευ. Βενιζέλος είπε ότι "τελείωσε το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα", των παραγόντων και των μηχανισμών. Δεν παρέλειψε δε να επιρρίψει τις ευθύνες για την οργανωτική κατάρρευσή του κόμματος στο διάστημα της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου.
Τόνισε ακόμη ότι μπορεί το ΠΑΣΟΚ να συνεργάζεται με την ΝΔ, στηρίζοντας την κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά δεν ταυτίζεται μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: