ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ο Ν. Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ζητά διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ

 Ν. Φωτόπουλος, 22-6-11, κατά τον αποκλεισμό της ΔΕΗ.



Αντιδρά και στο ενδεχόμενο διάλυσης της ΠΑΣΚΕ από τον Βενιζέλο

«Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ, εσείς φύγατε» επισημαίνει σε ανοιχτή του επιστολή ο συνδικαλιστής ΠΑΣΚΕ, πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλος, απευθυνόμενος στο σημερινό ΠΑΣΟΚ και καλώντας το κόμμα να τον διαγράψει από μέλος.
Διαψεύδοντας φήμες και σενάρια που διαρρέονταν προεκλογικά από τα τρία κόμματα της κυβέρνησης, περί μετακίνησής του στον ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι παρέμεινε ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι “αυτό το ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως το καταντήσατε, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που οραματίστηκε και έφτιαξε ο ιδρυτής του - που κάποιοι από εσάς παρακαλάγατε να πεθάνει για να πάρετε την καρέκλα”.
Ανέφερε πάντως ότι στις δύο τελευταίες εκλογές (Μαΐου και Ιουνίου) δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ και τόνισε: “Αν η δημόσια τοποθέτηση μου ότι δεν ψήφισα το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ σας είναι η αιτία για τη διαγραφή μου, κάντε το. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι στο δικό σας ΠΑΣΟΚ. Στο ΠΑΣΟΚ των νεοφιλελεύθερων. Διαγράψτε με! Εσάς έτσι κι αλλιώς σας έχει διαγράψει ο κόσμος της εργασίας. Εμένα αυτός ο κόσμος με ενδιαφέρει να μη με διαγράψει”.
Τέλος, έκανε λόγο για πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει να διαλύσει τη συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΣΚΕ κι επισήμανε: “Με σεβασμό του λέω ότι η ΠΑΣΚΕ είναι αυτόνομη, ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη παράταξη. Η ΠΑΣΚΕ δεν είναι η ταμπέλα της. Πάνω από όλα είναι η ιστορία, οι αγώνες και τα μέλη της”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: