ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Αντ. Σαμαράς, προς Βρυξέλλες: «Αποδέχομαι, δεσμεύομαι, επιταχύνω»

«Πρόθυμος» υπηρέτης της Άν. Μέρκελ, ξέχασε τα περί επαναδιαπραγμάτευσης!

Ούτε καν «ψέλλισε» τη δική του προεκλογική δέσμευση 
Δήλωση απροκάλυπτης υποτέλειας για το Μνημόνιο. Προκλητική η επιστολή Σαμαρά, την οποία μετέφερε στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες ο Κάρολος Παπούλιας.
«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας επαναβεβαιώσω ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία διάσωσης» τονίζει προς τους Ευρωπαίους ηγέτες ο Πρωθυπουργός, που προαναγγέλλει, επίσης, μπαράζ αποκρατικοποιήσεων - εξπρές: «Θα επιταχύνω την εφαρμογή του Προγράμματος με έμφαση στον τομέα των Ιδιωτικοποιήσεων», υπογραμμίζει.
 Για υποταγή του Αντώνη Σαμαρά, στους δανειστές, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την επιστολή του Πρωθυπουργού προς τους ηγέτες της ΕΕ.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντ. Σαμαράς στην επιστολή του ούτε καν «ψέλλισε» τη δική του προεκλογική δέσμευση για «επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου».
«Με αυτό τον τρόπο» σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «δείχνει την υποταγή του στους δανειστές και αποδεικνύει ότι παραμένει πιστός στην εφαρμογή της καταστροφικής πολιτικής του μνημονίου για το λαό και τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: