ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Αναδιάταξη δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μετά την επιτυχία του

Μαρία Κανελλοπούλου, Β. Χατζηλάμπρου, βουλευτές Αχαΐας

Αναζητούνται γραφεία για την στέγαση των δραστηριοτήτων του

Σε αναδιάταξη δυνάμεων προχωρά μετά την εκλογική του επιτυχία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και στην Αχαΐα. Ήδη ομάδα στελεχών του αναζητά προς ενοικίαση χώρο που θα στεγάσει τις δραστηριότητές του και θα αποτελεί σημείο συνάντησης των Αχαιών ψηφοφόρων του κόμματος, που σήμερα αποτελούν άνω του ενός τρίτου των ψηφισάντων και διψούν για ενημέρωση και συζήτηση για την παραπέρα δράση του.
Επίσης σύντομα και με βάση το καλεντάρι συγκρότησης Βουλής και Κυβέρνησης θα συνεδριάσουν όλα τα όργανα του ΣΥΝ, του ΣΥΡΙΖΑ και του εκλογικού σχήματος.
Σκοπός τους είναι σε κάθε περίπτωση, με τον πιο ανοιχτό και ανοιχτόκαρδο τρόπο να απευθυνθούν στους πολίτες που τον στήριξαν και στις δύο εκλογές. Για αυτό θα βρεθούν σε λαϊκές συνελεύσεις «να πούμε και ν’ ακούσουμε», όπως λένε στελέχη που ρωτήθηκαν.
Ακόμη στόχος είναι να εγγράψουν όσους θέλουν να έχουν μόνιμη και σταθερή επαφή με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και να τους βάλουν στην οργανωμένη πολιτική δράση.
Ήδη η πρόθεση Σαμαρά να επιμείνει στην μη άρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφαιρεί εισόδημα και δικαιώματα από τους εργαζόμενους είναι σήμα κατατεθέν της άγριας αντεργατικής πολιτικής, που θα ακολουθήσει σε συνεργασία με τους εταίρους τους από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: