ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έγχρωμος ο νέος υφυπουργός στη θέση του Βερνίκου

Δεξιά ο νέος Υφυπουργός Ναυτιλίας! Αριστερά ο παλιός...

Αυτό το πρόσωπο μόνο μπορεί να αναλάβει το ρόλο του υφυπουργού Ναυτιλίας!
 
Δημοσιεύω κατ’ αποκλειστικότητα παγκόσμια, την είδηση που αποκάλυψε χθες σε διαπλανητική πρώτη ενημέρωση το πορτάλ left.gr για το νέο κατάλληλο πρόσωπο που απεφάσισαν να τοποθετήσουν στο Υπουργείο Ναυτιλίας, μετά την παραίτηση του… μούτσου Γ. Βερνίκου, που την προκάλεσαν εκείνα τα ψαχτήρια του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα του… εφοπλιστή Αλέξη!
Σύμφωνα με δηλώσεις που αναμένεται να γίνουν από τον παραιτηθέντα, έχει ανακαλύψει τον αντικαταστάτη του σε κάποιο πλοίο offshore εταιρείας του και μας τον φέρνει με την λιμουζίνα που διαθέτει ο επίδοξος νέος υπουργός Ναυτιλίας. Είναι έγχρωμος και κατάλληλος, διότι  ένα μόνο πρόσωπο άσπιλο και αμόλυντο βρέθηκε από τον ίδιο τον Γιώργο Βερνίκο.
Ένα πρόσωπο που καμιά σχέση δεν έχει με ύποπτες offshore και άλλα τινά... Το όνομά του είναι Πίου! Και η τοποθέτησή του αναμένεται να δοξάσει την… Εθνοσουρωτήριο Κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη!
Πάντως για την ολοκλήρωση του ρεπορτάζ, από την ΔΗΜΑΡ ενημερώνομαι ότι στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. χαρακτηρίζουν θετική την παραίτηση του υφυπουργού Ναυτιλίας Γ. Βερνίκου για λόγους ηθικής τάξης μετά την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Γ. Βερνίκος διαθέτει εταιρεία offshore.

Δεν υπάρχουν σχόλια: