ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Προχωρούμε με αισιοδοξία, αύριο ένας νέος πορφυρός ήλιος ανατέλλει!

Μέχρι το βράδυ χθες κατανέμονταν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ. Για τα κενά που πιθανόν παρουσιαστούν καλούνται οι εθελοντές να προσέλθουν σήμερα στα γραφεία του ΣΥΝ Αχαΐας, άνω μέρος πλ. Γεωργίου Πάτρας.


Και τούτη τη φορά η Νεολαία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της
Κι ο γιος του Τ. Γιακουμή δίνει βροντερό παρών.
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή ροή της εσωτερικής διαδικασίας εποπτείας του εκλογικού αποτελέσματος, επεξεργάζονται από την ομάδα, που έχει καταλάβει το δωμάτιο του ΣΥΝ, όπου ήταν εγκατεστημένο το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ της Πάτρας, απ’ όπου με επικεφαλής τον γιατρό Γιάννη Λύχρο επί δύο μήνες δόθηκε η μάχη της πληροφόρησης των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της αντιπληροφόρησης στην προπαγάνδα των αντιπάλων συνδυασμών από την πλευρά των Μνημονιακών δυνάμεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ  πέρασε από καυδιανά δίκρανα και με τον αέρα του νικητή στα πανιά του, δίνει από σήμερα την τελική μάχη του ψηφοδελτίου προ της κάλπης, που θα κρίνει το μέλλον όλων μας.
Τα ηνία αυτού του αγώνα ανέλαβε η ομάδα που χειρίζεται το δίκτυο των εκλογικών αντιπροσώπων και εποπτών με επικεφαλής τον Σταύρο Γούτσο και συμμετέχοντες την Νεολαία, που πρέπει να της αναγνωριστεί δημοσίως ότι και αυτή τη φορά με αυταπάρνηση τέθηκε προ του καθήκοντος για την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε κυρίαρχο εργαλείο ελπίδας για τον πληττόμενο λαό της Αχαΐας από τα μύρια όσα προβλήματα, αλλά και για να προβολή του ως εμβρυουλκό δύναμη που θα φέρει την αλλαγή.
Σήμερα Κυριακή των εκλογών προχωρούμε με αισιοδοξία πως αύριο μία νέα μέρα ανατέλλει. Κι ο ήλιος θα είναι πιο πορφυρός από πρώτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: