ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αλ. Τσίπρας: Μην ποντάρετε σε έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ, θα χάσετε

Συγκέντρωση που έδωσε τη σιγουριά της νίκης.


Μήνυμα στους κερδοσκόπους από την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Ομόνοιας

Από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσης η χθεσινή στην Αθήνα!
 Μήνυμα στους κερδοσκόπους και ελπίδα νίκης και ανατροπής, έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την μεγαλειώδη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλία του στην πλ. Ομόνοια της Αθήνας, με βροντερή την παρουσία του κόσμου, λέγοντας ότι "έχουμε το δίκιο με το μέρος μας γιατί υπερασπιζόμαστε το δίκαιο του λαού", ενώ κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι με "όπλο" τον φόβο προσπαθούν να κλέψουν ψήφους. "Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες" ήταν το μήνυμα του κ. Τσίπρα.
Στους "απανταχού κερδοσκόπους" διαμήνυσε, καλώντας τους να μην ποντάρουν τα λεφτά τους στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη γιατί θα χάσουν.
"Τη Δευτέρα γίνεται παρελθόν το χρεοκοπημένο μνημόνιο" σημείωσε, προσθέτοντας ότι από τη Δευτέρα η κ. Μέρκελ δεν θα ακούσει συνεχή "ναι" αλλά αυτά που θέλουν να πουν οι έλληνες πολίτες. Ανέφερε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών ξεκίνησε "μία μεγάλη αλλαγή που θα συμπαρασύρει όλη την Ευρώπη" και ότι το πολιτικό κλίμα αλλάζει και αυτό είναι που φοβάται η γερμανίδα καγκελάριος.
Εμφανίστηκε ανοιχτός στο ενδεχόμενο συνεργασιών, λέγοντας ότι ακόμη και αν την Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοδύναμος θα συνεργαστεί ωστόσο όχι σε μία "οικουμενική του μνημονίου" όπως είπε. Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί μία "κυβέρνηση εθνικής συνοχής" ή "σωτηρίας" να αποτελέσει "κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους υπεύθυνους και τους υπόλογους για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδας".
Εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μιλώντας για "κόμματα της χρεοκοπίας και της δραχμής".
Σημειώνεται ότι η παρουσία του κόσμου παρά τη ζέστη ήταν αισθητή καθώς εκτείνονταν μέχρι το δημαρχείο, ως τα Χαυτεία από την πλευρά της Σταδίου και ως την αρχή της Πειραιώς. Έντονη ήταν και η παρουσία των ξένων ΜΜΕ.

Μέχρι επάνω στην Σταδίου γεμάτος ο χώρος!


Δεν υπάρχουν σχόλια: