ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Αντίο πρώην σύντροφε, κύριε Φώτη, που στα 70 σας ανανήψατε πολιτικά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΟΥΒΕΛΗ 

Οι πρώην συναγωνιστές σας, σάς αποχαιρετούν και οικτίρουν για την αναξιοπρεπή στάση σας!

Δεν ξέρω ακριβώς γιατί, αλλά φαίνεται πως πάντα η μοίρα επιφυλάσσει άσχημα παιχνίδια σε όσους, απέναντι στο λαό μετρούν το μπόι τους κοιτάζοντας τον πρωινό ίσκιο τους. Και αφού θεωρούν βλάκες τους πολίτες –ιδιαίτερα αυτούς της αριστεράς που τόσες φορές έχουν διαψευσθεί από τους αστούς πολιτικούς- έρχεται η Θεία Δίκη για να τους αποδώσει  «τα του Καίσαρος».
Στις 26 Απριλίου του 2012, λοιπόν, ο Πρόεδρος του κόμματος της κυβερνώσας αριστεράς της ευθύνης, σε μήνυμά του  προς τους Έλληνες πολίτες, ενόψει των εκλογών της 6-5-12, τους διαβεβαίωνε δια το αμίαντο των αμάραντων ανανεωτικών θέσεων της ΔΗΜΑΡ, στην συνέχεια μίλησε για αριστερά που δεν θα αφήσει ακυβέρνητο τον τόπο και μετά κατήλθε στον εκλογικό στίβο με ψηφοδέλτιο που υποδήλωνε κόμμα προσωποπαγές, πρακτική που μόνον τα αστικά κόμματα χρησιμοποιούν. ΔΗΜΑΡ, πρόεδρος Φώτης Κουβέλης, σηματοδοτούσε το ψηφοδέλτιο την κάθοδο του κόμματος.
Και το μήνυμά του ήταν το παρακάτω:

«Πρέπει με σαφήνεια αγαπητέ φίλε να σου πω, στην προωθούμενη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα έχει συμμετοχή και δεν θα δώσει το δημοκρατικό αριστερό άλλοθι σε μία συγκυβέρνηση αυτών των δύο κομμάτων, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που είναι και οι μεγάλοι ένοχοι για την κατάντια στην οποία ευρίσκεται η χώρα και για τον τεμαχισμό της κοινωνίας».

Έως εδώ λίγα τα ατοπήματα, δεδομένου ότι όλοι θεωρούσαμε πως είναι κατεταγμένος στο Αντιμνημονιακό στρατόπεδο, αφού ούτε το Α΄ μήτε το Β΄ Μνημόνιο ψήφισε. Στην συνέχεια έγινε «τσάμικος ταμπάκος» στον ΣΥΡΙΖΑ. Συνέχισε και μετά το αποτέλεσμα των εκλογών να τον θεωρεί υπ’ αριθμόν ένα εχθρό, την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ τον κατέτασσε μαζί με το ΚΚΕ στα κόμματα της αριστεράς, με τα οποία πρέπει να γίνει αριστερής κατεύθυνσης κυβέρνηση. Ο Φ. Κουβέλης, για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, απαιτούσε από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάνε μαζί να μετάσχουν στην συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που προωθούσαν οι εκπρόσωποι των μνημονιακών τοκογλύφων της χώρας, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, το ΔΝΤ της Λαγκάρντ, η Τρόικα κ.α.π.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας, έμειναν σταθεροί στις θέσεις τους.
Ξεκίνησε η νέα προεκλογική εκστρατεία για το διακύβευμα  της 17-6-12. Και εκεί πάλι ο κύριος στόχος της ΔΗΜΑΡ, στα τηλεοπτικά πάνελ, ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Όσες ψεύτικες κατηγορίες εξακόντιζαν η συντηρητική ΝΔ και το χρεοκοπημένο ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ τις υιοθετούσαν και υπερθεμάτιζαν κάποιες φορές κι όλας.
Και επειδή ο Φώτης Κουβέλης δεν είχε σκοπό να «δώσει το δημοκρατικό αριστερό άλλοθι σε μία συγκυβέρνηση», ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που σύμφωνα με την διακήρυξή του της 26 Απριλίου 2012 «είναι και οι μεγάλοι ένοχοι για την κατάντια στην οποία ευρίσκεται η χώρα και για τον τεμαχισμό της κοινωνίας», έσπευσε να προσφέρει αριστερό πέπλο στο γάμο της  πολύφερνης νύφης ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και με κουμπάρο την ΔΗΜΑΡ, που προσφέρθηκε για την κουμπαριά, ακόμη και πριν της το ζητήσουν.
Σε αυτόν τον ανίερο γάμο, που συνήφθη στα πολιτικά καταγώγια της συναλλαγής, υπό την ανήθικη χρήση ψευτοδιλημμάτων, είχε το θράσος ο αρχιερέας της διαπλοκής και του λαϊκισμού Βενιζέλος, να εγκαλέσει τον Τσίπρα επειδή δεν συναίνεσε.
Το ίδιο βιολί επιχείρησε να παίξει και ο Φ. Κουβέλης ενωρίτερα. Όμως τώρα, τα ερωτήματα για την αλλαγή πλεύσης πορείας του σκάφους της ΔΗΜΑΡ είναι αμίλητα.
Τι άλλαξε κύριε Φώτη Κουβέλη, από τότε πριν ενάμισι μήνα, που δηλώνατε διαπρύσιος αντιμνημονιακός; Γιατί τόσο άνετα αυτή η κωλοτούμπα;
Η αριστερή κουλτούρα σας από την θητεία σας στην αριστερά επί τέσσερις δεκαετίες και πλέον που πήγε;
Ποιο είναι το όφελος που προσδοκάτε από αυτή την σεμπριά με την Δεξιά;
Που είναι η ιδεολογική σας ταυτότητα;
Δεν καταλαβαίνετε ότι καλλιεργείτε την πολιτική αφασία στη νέα γενιά;
Γιατί εγκληματείτε τόσο ξεδιάντροπα απέναντι σε μια κοινωνία, που τα καθεστωτικά ΜΜΕ την εθίζουν καθημερινά σε παρόμοιες με την δική σας πρακτικές, για να αποδείξουν ότι όλοι, αριστεροί και μη αριστεροί, είμαστε μαζί στον ίδιο λάκκο με τα πολιτικά σκατά;
Πολλά ακόμη θα ήθελα να σου απευθύνω, πρώην σύντροφε και νυν κύριε Κουβέλη, μα θαρρώ πως χαλάω φαιά ουσία ανώφελα.  
Τα φουρτουνιασμένα νερά του αντιμνημονιακού αρχιπελάγους γρήγορα αποδείχτηκαν ισχυρότερα από την θέληση της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ, που χειραγωγείται από το βρωμερό Σημιτικό μπλοκ, που εισχώρησε στα κέντρα λήψης των αποφάσεών σας. Και συν το νου και η γνώση. Ο κύριος υπεύθυνος της δεξιάς στροφής του ΠΑΣΟΚ Κ. Σημίτης αγωνιά: Έλληνες γρηγορείτε, φτιάχτε γρήγορα κυβέρνηση. Και σεις σπεύσατε, παρόλο που αυτοί που τους κατηγορήσατε έχουν 162 βουλευτές συνολικά και άρα δεν ήταν αναγκαίοι οι 17 της ΔΗΜΑΡ.
Η υστεροβουλία σας, σας οδήγησε στην αγκαλιά της καμαρίλας του Μνημονιακού μπλοκ, δίπλα στην πολύφερνη νύφη, όπου μετά το βραδινό δείπνο οδηγείστε απόψε στην πολιτική κρεβατοκάμαρα της για την διακόρευσή σας!
Αντίο πρώην σύντροφε, κύριε Φώτη, που στα 70 σας ανανήψατε πολιτικά!    
Οι πρώην συναγωνιστές σας, σας αποχαιρετούν και σας οικτίρουν για την αναξιοπρεπή στάση σας!
______________________

Υ/Γ.: Εσείς Πέτρο, Ανδρέα, Τάκη, Αντώνη στελέχη και φίλοι της ΔΗΜΑΡ, αλλά και του κινήματος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Αχαΐα, συμφωνείτε με αυτή την κατάντια; Έτσι δικαιώνονται οι αγώνες σας;
    




Δεν υπάρχουν σχόλια: