ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Παιδί του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητήριου ο Γ. Στουρνάρας

Οδεύοντας για την ανάληψη της θέσης που του παραχώρησαν άχρηστοι πολιτικοί


Το Επιμελητήριο αισθάνεται δικαιωμένο – Όχι και οι πολίτες!

Το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τον νέο υπουργό Γιάννη Στουρνάρα ως «επιτομή του δημιουργικού τεχνοκράτη, σε βάθος γνώστη της ελληνικής οικονομίας, που χαίρει μέγιστης εκτίμησης στο εξωτερικό». Προσθέτει δε ότι πρόκειται για τον κύριο εμπνευστή και σχεδιαστή του νέου αναπτυξιακού προτύπου της χώρας, «μόνου ικανού να ξανακάνει την Ελλάδα ανταγωνιστική και να ανοίξει τον δρόμο τόσο προς την έξοδο από την κρίση όσο και προς την ανάπτυξη».
Το Επιμελητήριο αισθάνεται μάλιστα δικαιωμένο γιατί ένα δικό του παιδί ανέλαβε κρίσιμο Υπουργείο, τονίζοντας ότι όλες οι μεγάλες του παρεμβάσεις και ειδικότερα η τελευταία του πρόταση -10 δράσεις εξόδου από την κρίση- βασίζονται στη δουλειά του Γ. Στουρνάρα, του ΙΟΒΕ και της Boston Consulting Group.
Πάντως ότι μαζί με τον Στ. Μάνο της «Δράσης» απεργάστηκαν το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου, με το σχέδιο «Αρχιμήδης», φτάνει αυτό και μόνο για να ικανοποιεί τους… κρατικοδίαιτους σωτήρες-επενδυτές, αλλά και  για να ανησυχεί εμάς τους πολίτες ιθαγενείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: