ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Εθνικός διαπραγματευτής ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημ. Δασκαλόπουλος...

Σκίτσο του Γιάννη Καλαϊτζή.


Αβραμόπουλος, Βενιζέλος, Παπούλιας, Κουβέλης ατύχησαν!

«Η εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, η μπαρούφα την οποία διακινεί εσχάτως ο κ. Βενιζέλος θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτόν εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν υπήρχαν τα θέματα υγείας, θα είχε καταλήξει ανέκδοτο. Ένα ανέκδοτο που δεν μπορεί να κρύψει αυτό που αναγνώρισε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην Αθήνα και ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στις Βρυξέλλες: “Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση...,,».
Τα παραπάνω σχολιάζει η avgi.gr στο σημερινό της φύλλο, που το κοσμεί με χαρακτηριστικό σκίτσο του Γιάννη Καλαϊτζή!
«Η πατέντα, την οποία ο κ. Βενιζέλος εμπνεύστηκε από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου –συνεχίζει η avgi.gr- και η οποία δεν έχει ούτε προηγούμενο στα ευρωπαϊκά πράγματα ούτε αντιστοιχίζεται με κάποιον θεσμό της Ε.Ε., κατέρρευσε καθώς οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης έκριναν ότι δεν έχουν πού να πάνε να διαπραγματευθούν στις Βρυξέλλες και το άφησαν για αργότερα. Καλύφθηκαν πίσω από την ασθένεια του κ. Σαμαρά, ωστόσο τα χαμπέρια από τις Βρυξέλλες ήταν ότι ούτε με ποιον να μιλήσουν θα είχαν, αλλά και τα μαντάτα δεν θα ήταν και τα καλύτερα για να φέρουν πίσω με τις αποσκευές τους.
Ποιος Αβραμόπουλος, ποιος Παπούλιας και ποιος Κουβέλης; Μπορεί η επίσημη εκπροσώπηση και η εθνική διαπραγματευτική ομάδα να έχουν ατυχήσει προς το παρόν, αλλά η χώρα δεν θα μείνει χωρίς εκπροσώπηση, αφού στις Βρυξέλλες βρίσκεται και συναντάται σήμερα με τους κ. Μπαρόζο και Ρομπάι -ποιος άλλος;- ο κ. Δ. Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ. Ο άνθρωπος που, σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, αλλά και τους εκπροσώπους άλλων εργοδοτικών οργανώσεων, "υπαγόρευε" στην Tρόικα τι θα περιέχει το Μνημόνιο θα είναι εκεί για να μας εκπροσωπήσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια: