ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει το έργο της...

Πάντως ο δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης, εκλεγμένος με την υποστήριξη  του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, δεν έχει πρόβλημα με τον γραμματέα της ΧΑ Νίκο Μιχαλολιάκο!

Τραυμάτισε έναν δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ

Επιβεβαιώνοντας το ότι μετά τους "ξένους" σειρά θα έχουν οι Έλληνες που διαφωνούν μαζί τους, επίθεση από φασιστοειδή δέχθηκε το προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός δημοτικού συμβούλου του ΚΚΕ. Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μέλη της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα δεύτερη αναβολή πήρε η δίκη των οκτώ χρυσαυγιτών της Βέροιας, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και δύο υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο άνδρες με ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ επιτέθηκαν αρχικά φραστικά σε όσους βρίσκονταν μέσα στο προεκλογικό περίπτερο. "Απόψε θα πεθάνετε κομμούνια" φέρεται να είπαν και πέταξαν νερό. Όταν προσπάθησε να παρέμβει ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά, όπως πιθανολογείται από γιατρούς, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο κεφάλι και να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία.
Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση φασιστοειδών εναντίον στελέχους του ΚΚΕ στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην Αγία Παρασκευή. "Επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά ότι τα διάφορα ναζιστικά μορφώματα αποτελούν το μαστίγιο του συστήματος για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Στο στόχαστρο τέτοιων οργανώσεων βρίσκεται μόνιμα το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές και οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται ενάντια στην πλουτοκρατία" σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Επιτροπή δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για τις επιθέσεις
Σε ανακοίνωσή της η επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για τις επιθέσεις κατά των Αιγύπτιων μεταναστών και του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, καταδικάζει τη φασιστική βία των συμμοριών της Χρυσής Αυγής και εκφράζει την αλληλεγγύη του στα θύματά της.
"Η ασυλία των φασιστικών συμμοριών, που έχουν ως μόνιμο στόχο τους μετανάστες και την Αριστερά, πρέπει να σταματήσει άμεσα. Η παραδειγματική τους τιμωρία από την έννομη τάξη και η πολιτική απομόνωσή τους αποτελεί μια πρώτη απάντηση μιας κοινωνίας που παράγει αντισώματα σε κάθε είδους ρατσιστική και φασιστική βία. Όσοι επενδύουν πολιτικά στον φόβο και τον τρόμο της κοινωνίας πρέπει να καταλάβουν ότι είναι συνυπεύθυνοι για την άνοδο του φασισμού. Ο ρατσισμός και ο φασισμός είναι ιδεολογία και δεν λύνει κοινωνικά προβλήματα. Αντίθετα τα περιπλέκει και τα παροξύνει" καταλήγουν.

Αναβολή δίκης για τα επεισόδια στη Βέροια
Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά χθες η δίκη των οκτώ χρυσαυγιτών που το περασμένο Σάββατο προκάλεσαν επεισόδια στη Βέροια και στη συνέχεια εισέβαλαν σε καφενείο όπου χτύπησαν τον ιδιοκτήτη του, τους θαμώνες και κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 27 Ιουνίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και δύο υποψήφιοι βουλευτές της νεοναζιστικής οργάνωσης. Χθες το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας, ενώπιον του οποίου επρόκειτο να δικαστούν το μεσημέρι οι κατηγορούμενοι, έκανε δεκτό το σχετικό αίτημά τους και, σε συνδυασμό με την απουσία βασικού μάρτυρα, ανέβαλε εκ νέου την εκδίκαση της υπόθεσης. Η πρώτη αναβολή δόθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν το δικαστήριο ήρε ταυτόχρονα την κράτησή τους.
Εις βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: