ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ακριβή πια και η καλημέρα του Δημ. Χατζησωκράτη προς τον Κουβέλη

Τα σύννεφα στις σχέσεις τους εμφανίστηκαν μετά τις 6 Μάη.


Αιτία ο αποκλεισμός για δεύτερη φορά του πρώτου από το Κοινοβούλιο χάριν φίλου του δευτέρου

Περισσότερη πίκρα παρά θυμός. Αυτά είναι τα δύο συναισθήματα που κυριαρχούν στον Δημήτρη Χατζησωκράτη μετά την απόφαση του επί δεκαετίες φίλου και συνοδοιπόρου του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος τελικά επέλεξε να τον διώξει από τη Βουλή, προκειμένου να διατηρήσει την έδρα στην Αιτωλοακαρνανία η 32χρονη αρχιτέκτονας Νίκη Φούντα, επειδή είναι φίλος του πατέρα της.
Όπως έγινε γνωστό -σύμφωνα με το μπλογκ «Ελληνικό Καφενείο»- από ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος, καθώς ο ίδιος αποφεύγει να μιλήσει αυτή τη στιγμή για το θέμα, ο Δ. Χατζησωκράτης είναι εξαιρετικά προβληματισμένος για την παρουσία του και το ρόλο του στη ΔΗΜΑΡ.
Μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όταν και τότε ο Φ. Κουβέλης είχε κάνει την ίδια επιλογή, αφήνοντας τον και πάλι εκτός Βουλής, επιλέγοντας την έδρα της Β' Αθήνας οι σχέσεις τους πέρασαν την πρώτη τους μεγάλη κρίση μετά από δεκαετίες φιλίας και συνεργασίας.
«Σταμάτησαν ακόμη και να μιλάνε», επισημαίνουν στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ.
«Πιστεύαμε ότι από τη στιγμή που πριν λίγες ημέρες ο Φώτης Κουβέλης τον παρακάλεσε να αναλάβει τη θέση του διαπραγματευτή για την προγραμματική σύγκλιση με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και αυτός το αποδέχθηκε αυτό ήταν και μια έμπρακτη παραδοχή του λάθους του», σημειώνουν.
«Όμως, φαίνεται πως ο Φώτης έχει το δικό του τρόπο σκέψης και το δικό του κώδικα. Δεν εξηγείται αλλιώς το γιατί επιλέγει να στηρίξει μια νέα υποψήφια αντί του Δημήτρη. Μεταξύ τους δεν υπάρχει κανένα μέτρο σύγκρισης» επισημαίνουν.
«Όπως και να το σκέφτηκε ο Φώτης Κουβέλης», καταλήγουν, «έχει κάνει λάθος και αυτό θα το πληρώσει το κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: