ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

«Διακρίθηκαν για την σταθερότητα των απόψεών τους» οι της ΔΗΜΑΡ !

Ούτε ο ένας μήτε ο άλλος φαντάζονταν ότι τα γραπτά μένουν.

Γι αυτό συμπεθέριασαν με τη Δεξιά του Σαμαρά

Διαβάστε τι έγραφε στο προσωπικό του twiter ο σταθερός Φ. Κουβέλης
Διαβάζω στο φύλλο της Τρίτης 19-6-12 κι ενώ μαγειρεύεται η νέα συγκυβέρνηση, ρεπορτάζ της γηραιάς κυρίας του πατραϊκού Τύπου, που αναφέρεται στη ικανοποίηση των στελεχών ή και των μελών της ΔΗΜΑΡ, υπό τον ηχηρό τίτλο: «Ικανοποίηση στη ΔΗΜΑΡ».
Κατανοητή αυτή η έκφραση ευχαρίστησης, που την απαντάμε συχνά όταν κάποιο πολιτικό κόμμα αυξάνει τα ποσοστά του. Η ένστασή μου είναι αλλού. Και συγκεκριμένα στα λεγόμενα του πρώην σύντροφου, βουλευτή σήμερα της ΔΗΜΑΡ Αχαΐας, Ν. Τσούκαλη.
Ερωτάται από τη δημοσιογράφο και απαντά ότι το κόμμα αυτό τήρησε χαμηλούς τόνους κατά την προεκλογική εκστρατεία (σ.σ.: κατά την γνώμη μου δεν συνιστά χαμηλούς τόνους και νηφαλιότητα το να υιοθετείς τα ψευδή επιχειρήματα  της ΝΔ περί δραχμής και χάους, που δήθεν θα έρθει από την άνοδο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ) και αφού τονίζει την κατά 560 ψήφους αύξηση της ΔΗΜΑΡ στο νομό Αχαΐας, πετά την κορώνα, στην δημοσιογράφο, η οποία την πασάρει στο αναγνωστικό κοινό της:

«Απέδωσε –ο Ν. Τσούκαλης– αυτή την επιτυχία της Δημοκρατικής Αριστεράς στο γεγονός ότι οι υποψήφιοί της διακρίθηκαν για την σταθερότητα στις απόψεις τους, δεν κορόιδεψαν τους ψηφοφόρους, με το να τους λένε την μία άλλα πράγματα και την άλλη διαφορετικά, με αποτέλεσμα να τους μπερδεύουν…».

Μάλιστα, κατά τον βουλευτή, στους παράγοντες που βοήθησαν στην καλύτερη επίδοση του συνδυασμού ήταν και η στάση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη!
Ερωτήματα. Κατά την ομιλία του ο Φ. Κουβέλης στην πλ. Γεωργίου της Πάτρας, είπε κάτι περί συνεργασίας και συγκυβέρνησης με την Δεξιά του Σαμαρά, του αδελφοποιητού με τα αδέλφια της Χρυσής Αυγής, του επικεφαλής του εκλογικού αγώνα στη Β. Ελλάδα Παν. Ψωμιάδη; Είπε ότι θα συγκυβερνήσει με τον Βενιζέλο; Είπε πως θα υπηρετήσει πρώτα τους δανειστές της Τρόικα;
Άλλα πράγματα έλεγε και έγγραφε στο twiter του. Κι αν αυτά που λέει τώρα, τα έλεγε προεκλογικά, ούτε την ψήφο του δεν θα έβλεπε. Και ο κύριος Κουβέλης και ο κύριος Τσούκαλης.
Άλλωστε η Πάτρα ένα μεγάλο χωριό είναι για μας τους παλιούς Πατρινούς. Και το σπουδαιότερο, όλοι γνωριζόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: