ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σκάνδαλο υπ’ αριθ. 3. Υπουργός Εσωτερικών… λιτοδίαιτος ανήρ !

Φωτογραφία του "Πρώτο Θέμα" για τον σπάταλο Στυλιανίδη.


Ο Ευρ. Στυλιανίδης με  πολυτελή διαβίωση που πλήρωναν οι φορολογούμενοι

Εκ παραδρομής το blog παρέλειψε προχθές τον αύξοντα αριθμό σκανδάλου 2, που αναφέρεται στο κορίτσι μας, την Μιλένα  μας, πρώην ιδιαιτέρα του Ανδρέα Παπανδρέου, που το κόμμα την φιλοδώρησε με ισόβια σύνταξη ύψους 2.500, σε ηλικία 45 ετών, για τις αφανείς υπηρεσίες που, φαντασματικώ τω τρόπω, προσέφερε επί σειρά ετών στην Ελλάδα, μέσω της μη παρουσίας της στην Ολυμπιακή, όπου και είχε προσληφθή ως υπάλληλος.    
«Η Μιλένα Αποστολάκη είναι πλέον συνταξιούχος. Η τέως υπουργός του "εθνοπατέρα" Σημίτη που μας έκανε Ευρώ-κατόχους και πρώην  «ιδιαιτέρα» γραμματέας του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα από τη Ολυμπιακή, με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος» Ανδρέας από την Πάτρα!
«Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ ανά μήνα, με μόλις 21 χρόνια υποτιθέμενης «υπηρεσίας» στην Ο.Α. Το πόσο συχνά επισκεπτόταν τη δουλειά... ας το αφήσουμε καλύτερα. Κανείς δεν καλοθυμάται, διότι δεν εμφανιζόταν και ποτέ, αφού η κ. Αποστολάκη, χρόνια τώρα ασχολείται αποκλειστικά με την πολιτική.
Βέβαια... εμείς, όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί, με 40 χρόνια υπηρεσίας θα πάρουμε - αν ποτέ πάρουμε - 850 ευρώ (που προσεχώς θα μειωθούν στα 300 ευρώ), κι αυτά στα 65 ή στα 70 μας...
Τέτοια μάλιστα ήταν η λιγούρα της, που πίεζε συνεχώς τον Λοβέρδο να «τακτοποιήσει» τους συμβασιούχους της Ολυμπιακής όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Το σχετικό νομοσχέδιο, βέβαια, το συνέταξε ο Χατζηγάκης της ΝΔ, Υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών, σήμερα στην κυβέρνηση Σαμαρά, ο οποίοςΧατζηγάκης, στα πλαίσια του πνεύματος του «νεοφιλελευθερισμού», έκρινε ότι πρέπει να γίνονται συνταξιούχοι των 2.500 ευρώ, εργαζόμενοι που μετά βίας έχουν πατήσει τα σαράντα τους».

Σκάνδαλο υπ’ αριθ. 3
Σήμερα σειρά έχει το σκάνδαλο υπ’ αριθμόν 3, που αφορά την τοποθέτηση του… λιτοδίαιτου Ευριπίδη Στυλιανίδη, ως Υπουργού Εσωτερικών! Και για πειστείτε για το αληθινό του λόγου δείτε το δημοσίευμα της 12ης Απριλίου 2009 του «Πρώτου Θέματος» όταν ο τότε Υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης, έστειλε το λογαριασμό από ταξίδι του στο Παρίσι, τον Οκτώβρη του 2008, στο Υπουργείο Μεταφορών να τον πληρώσουν οι φορολογούμενοι. Ο λογαριασμός περιλάμβανε:

 Δύο διανυκτερεύσεις στο Παρίσι στο ξενοδοχείο Four Seasons: 4600€
 Τις βόλτες του με λιμουζίνες: 4745€
 Το Business εισιτήριο της συζύγου του που ταξίδεψε μια μέρα νωρίτερα: 1025€

Το Γραφείο Τύπου του υπ. Μεταφορών στις 11-4-09, για τον σπάταλο Υπουργό.

 Σήμερα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ορίσθηκε Υπουργός Εσωτερικών από τον Αντ. Σαμαρά, με την συγκατάθεση του Ευ. Βενιζέλου του ΠΑΣΟΚ και του Φώτη Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ.
Υπενθυμίζεται ότι σε αυτό το ίδιο ξενοδοχείο είχε τελέσει τον πολυτελή γάμο τους το ζεύγος Τσοχατζόπουλου, με κόστος 30 εκατομμ. δραχμών!
Αυτός ο «αστήρ» θα μας κάνει μάθημα λιτότητας, εμάς των σπάταλων υπηκόων! Ε, κυρ Φώτη: Έτσι δεν είναι;
Να διευκρινίσουμε βέβαια ότι ο κύριος Ευριπίδης, ο… λιτοδίαιτος το παραδέχθηκε εμμέσως, καθώς δήλωσε ότι  αυτά δικαιολογούντο στα πλαίσια της Υπηρεσίας!
Εμ βέβαια, φυλακή πάνε όσοι βρίσκονται εκτός… υπηρεσίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: