ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Εκβιασμοί της ΔΕΗ για το αντισυνταγματικό χαράτσι στους καταναλωτές

Φωτογραφία Αρχείου.


Έντονη αντίδραση της ΕΚΠΟΙΖΩ και επιστολή στον Α. Ζερβό
Αφού πρώτα η κυβέρνηση έδωσε το δικαίωμα εκμετάλλευσης της ηλεκτρικής ενέργειας στα σάυλωκ-ιδιώτες, αποδυναμώνοντας την ΔΕΗ και με προϋπόθεση ότι εάν οι ιδιώτες εγκαταλείψουν τους καταναλωτές, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού υποχρεούται άνευ καθυστερήσεως να παράσχει ρεύμα στους πρώην πελάτες της, τώρα με την αποχώρηση των ιδιωτικών εταιρειών  Energa και Hellas Power προβάλλει προσκόμματα αρνούμενη να συμμορφωθεί!
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ΕΚΠΟΙΖΩ, η οποία   απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, Αρθούρο Ζερβό, αναφορικά με καταγγελίες που έχει δεχθεί από πρώην πελάτες των παραπάνω εταιρειών.
Και αυτό διότι η ΔΕΗ εκβιαστικά αρνείται να τους δεχτεί στο πελατολόγιό της, αν δεν προσκομίσουν βεβαίωση από την ΔΟΥ ότι έχουν καταβάλει το ΕΕΤΗΔΕ. Αναφέρουν μάλιστα οι καταγγέλλοντες ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι κατά τόπους ΔΟΥ κωλυσιεργούν στην έκδοση βεβαιώσεων.
Δεδομένου ότι η ΔΕΗ έχει αποστείλει τις οφειλές για το χαράτσι στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπ.Οικ. και τις έχει πιστώσει από τους λογαριασμούς ρεύματος, ενώ η διακοπή του ρεύματος σε περίπτωση μη πληρωμής του τέλους έχει κριθεί αντισυνταγματική από το ΣτΕ, δεν είναι κατανοητό για ποιο λόγο η ΔΕΗ απαιτεί από τους ήδη ταλαιπωρημένους πελάτες των παραπάνω εταιριών να υποβάλλονται σε νέα ταλαιπωρία προκειμένου να λαμβάνουν υπηρεσίες από την ίδια.
Στην επιστολή της, η ΕΚΠΟΙΖΩ, καλεί τη ΔΕΗ να δεχτεί τους πελάτες των άνω εταιρειών χωρίς την προϋπόθεση της προσκόμισης βεβαιώσεων ότι έχει καταβληθεί το ΕΕΤΗΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: