ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Το όνειδος «αριστεράς της ευθύνης», που μετέχει στο Μαύρο Μέτωπο

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


«Με τις δυνάμεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συνεργαστούμε» έλεγε ο Φ. Κουβέλης!

 Οι συνεντεύξεις έχουν δοθεί  προεκλογικά στη ΝΕΤ (στον δημοσιογράφο Θεοδωράκη), στον ΑΝΤ1 (Γ. Παπαδάκη), στον Σκάι, σε μήνυμα του Φ. Κουβέλη προς τους πολίτες προεκλογικά πριν τις 6-5-12. Σας τις παρουσιάζω για να βεβαιωθείτε κι εσείς τι σημαίνει το όνειδος της «αριστερά της ευθύνης», για την οποία μας μιλούσε όλον αυτό τον καιρό ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Όπως και τα τοπικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην Αχαΐα και αλλού. Απολαύστε τις.

Σε συνέντευξή του προς τον Θεοδωράκη της ΝΕΤ

Θεοδωράκης: Φαντάζομαι  όταν  μου λέτε προοδευτικές δυνάμεις δεν λέτε μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και το Κομμουνιστικό κόμμα. Θεωρείτε δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας;
Κουβέλης: Όχι με δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται να κάνουμε την οποιαδήποτε συνεργασία. Ούτε με δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας εάν προωθηθεί εντέλει αυτή η συνεργασία ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ.
Θεοδωράκης: Μου λέτε λοιπόν ότι εμείς δεν είμαστε ο τρίτος πόλος εάν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ τα βρουν. Δεν θα είμαστε το αριστερό άλλοθι.
Κουβέλης: Όχι, το έχω πει.
Θεοδωράκης: Αλλά από την άλλη, εάν κάποια πράγματα τα αποδέχεται το ΠΑΣΟΚ μπορούμε και να συνεχίσουμε και μαζί.
Κουβέλης: Μπορούμε να συνεχίσουμε μία συζήτηση, αλλά αυτή την ώρα το ΠΑΣΟΚ κινείται με μια βαθιά νεοφιλελεύθερη συντηρητική πολιτική. Η οποία πάντοτε συνυπολογίζεται και συνεκτιμάται και με όλα εκείνα που έπραξε όταν ήταν κυβέρνηση, όταν κυβερνούσε. Ή εάν θέλετε όταν συγκυβερνούσε τον τόπο με την Νέα Δημοκρατία.

Στην προεκλογική επαφή του προς τον Έλληνα ψηφοφόρο:

Στην προωθούμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ Νέας Δημοκρατίας  η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα έχει συμμετοχή και δεν θα δώσει το δημοκρατικό  αριστερό άλλοθι σε μία συγκυβέρνηση αυτών των δύο κομμάτων, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που είναι και οι μεγάλοι ένοχοι για την κατάντια στην οποία βρίσκεται η χώρα και για τον τεμαχισμό της κοινωνίας.

Σε συνέντευξή του προς τον Γ. Παπαδάκη του ΑΝΤ1

Γ. Παπαδάκης: Αμετάκλητα λέτε ότι εάν δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετέχετε σε μία τέτοια κυβέρνηση;
Φ. Κουβέλης: Ναι. Και να σας πω γιατί. Διότι μία κυβέρνηση που δεν θα έχει την συμμετοχή του δευτέρου κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ) κύριε Παπαδάκη, δεν θα έχει την αναγκαία λαϊκή και  κοινοβουλευτική νομιμοποίηση.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» (Σκάι)

Δημοσιογράφος: Μου λέτε δηλαδή ότι η Δημοκρατική Αριστερά στην κυβέρνηση μόνον με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται να συμμετάσχει;
Κουβέλης: Δεν πρόκειται να πάρει μέρος. Και δεν πρόκειται να πάρει μέρος,
για τον λόγο που σας εξήγησα πριν.

________________________
Υ/Γ.: Τα παραπάνω ας τα παρακολουθήσουν οι καλόπιστοι αγωνιστές που υπάρχουν μέσα στη ΔΗΜΑΡ και ας αναλογιστούν σε τι εξευτελισμό τους οδηγεί η ηγεσία τους, δύο χρόνια μόλις από την συγκρότηση του κόμματος. Σε λίγο δεν θα μπορούν να σταθούν ούτε για ένα ποτήρι νερό στα καφενεία της επαρχίας, στους τόπους δουλειάς και στις λαϊκές αγορές. Φαντάζομαι πως όταν αποφάσισαν να φύγουν από τον ΣΥΝ, τον, οποίο οι της Ανανεωτικής τάσης τον θεωρούσαν ως εμπόδιο για την ανάπτυξη της αριστεράς, δεν πήγαινε ποτέ ο νους τους ότι θα καλούνταν μετά δύο χρόνια να υποστηρίξουν Δεξιά και ΠΑΣΟΚ, τους κύριους υπεύθυνους της σημερινής κατάντιας της χώρας μας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: