ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για την προεκλογική λάσπη της ΝΔ

Φωτογραφία Αρχείου.

"Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχουμε επιλέξει να μην ακολουθούμε τη ΝΔ στον κατήφορο" λένε

Ο προεκλογικός αγώνας της ΝΔ, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες στηρίζεται σε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια κατασυκοφάντησης και λάσπης ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που ορισμένες φορές φτάνει μέχρι και την αυτογελοιοποίηση ακόμη και την υποκουλτούρα και χυδαιότητα (κριτική για Ζίζεκ).
Όπως οι κατηγορίες ότι χαϊδεύουν κουκουλοφόρους, χειροκροτούν τρομοκράτες, ζητούν τον αφοπλισμό της αστυνομίας, όχι στις πορείες και τις διαδηλώσεις αλλά γενικώς, ότι δήθεν δεν έχουν πρόγραμμα κλπ.
«Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχουμε επιλέξει να μην ακολουθούμε τη ΝΔ σε αυτόν τον κατήφορο που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της Ελλάδας σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της» λένε κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Αντ’ αυτού, ερμηνεύουν αυτή την επιλογή της ΝΔ:

 Στοχεύει να κρύψει από τον ελληνικό λαό: (α) το γεγονός ότι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι το δεύτερο μνημόνιο που ο κ. Σαμαράς υπερψήφισε, εφάρμοσε ως εταίρος της κυβέρνησης Παπαδήμου, δεσμεύτηκε με επιστολή του στην τρόικα να συνεχίσει την εφαρμογή του μετεκλογικά και αρνήθηκε να άρει αυτή τη δέσμευση, όπως του ζήτησε να πράξει ο Τσίπρας κατά τη διάρκεια των διερευνητικών και (β) το γεγονός ότι στο πολιτικό προσωπικό της ΝΔ ανήκουν «φίλοι» του κ. Χριστοφοράκου και γενικά πρωτεργάτες της διαπλοκής (Μπακογιάννη, Ψυχάρης, Ψωμιάδης κλπ κλπ).    

Και επιμένουν να συζητηθούν τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και οικονομίας που δημιουργεί η καταστροφική πολιτική του Μνημονίου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης, και η ποιότητα του πολιτικού προσωπικού της ΝΔ.
«Ωστόσο, όταν προκαλούμαστε, αλλά και όταν κρίνουμε ότι υπάρχει άγνοια ή λήθη σχετικά, υπενθυμίζουμε τι εστί διακυβέρνηση ΝΔ, ποιό είναι το ποιόν του πολιτικού της προσωπικού και η σχέση του με την διαπλοκή και τη διαφθορά,  ποιό είναι το πρόσφατο παρελθόν της ΝΔ» λένε οι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Και υπενθυμίζουν:  Ζαχόπουλος, Βουλγαράκης, υποκλοπές, κουμπάροι, δομημένα ομόλογα, Βατοπαίδι, Zimens, 2πλασιασμός του χρέους της χώρας μέσα σε 6 χρόνια, κωλοτούμπα Σαμαρά με το μνημόνιο κλπ.

Σχετικό υλικό υπάρχει και στις παρακάτω δημοσιεύσεις του Left.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια: