ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

«Πέσαν οι αμπάρες οι βαριές» στην Εθνική της πλατείας Γεωργίου Πάτρας

Ώρα 9 μ.μ. χθες Σάββατο μπροστά στην Εθνική Πάτρας

Από Δευτέρα θα αρχίσουν κανονικά οι συναλλαγές
  Η διεύθυνση του υποκαταστήματος Πάτρας της Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος, στην συμβολή της πλ. Γεωργίου και Κορίνθου, έσπευσε να λάβει τα μέτρα της έναντι ενδεχομένου να ξεσπάσουν επεισόδια μετά την ανάδειξη του νικητή των συνδυασμού των εκλογών της 17-6-12 σήμερα το βράδυ. Μέχρι και το ΑΤΜ έχει αστρακώσει με λαμαρίνες. Κατανοητή η ενέργεια, αν και όχι αναγκαία καθώς δημιουργεί εντυπώσεις, που μάλλον αχρείαστες είναι.
Μία ακόμη άποψη.
Φθάνουν αυτές που δημιουργήθηκαν όλον αυτόν τον καιρό, από τους συντηρητικούς κύκλους Ευρώπης και Αμερικής, μη εξαιρουμένων κάποιων ελληνικών τραπεζών, με την συμμετοχή της Εθνικής, σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και με ευθύνη των δουλικών ηγεσιών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μα και του εκπροσώπου των τραπεζιτών, του Λουκά Παπαδήμου, που θεώρησε επιβεβλημένο καθήκον του, να προκαλέσει την επέμβαση στα εσωτερικά οικονομικά μας ζητήματα του ξένου παράγοντα.
Βεβαίως αυτοί οι αγγλαναθρεμμένοι γιάπηδες, δεν έχουν πρόβλημα εθνικής συνείδησης γιατί και το χρήμα το οποίο διαχειρίζονται για λογαριασμό των τραπεζιτών δεν έχει πατρίδα. Ούτε και καταδέχονται να εξετάσουν με βλέμμα συμπάθειας τις επιπτώσεις της πολιτικής που ασκούν επί αντικαταβολή!
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη η εμμονή του στην εμπέδωση του ευπρεπούς πολιτικού πολιτισμού. Να δούμε εάν θα είναι και από την πλευρά της ηττημένης ΝΔ, που κατά τον επικεφαλής του προεκλογικού της αγώνα στην Β. Ελλάδα, αισθάνεται αδελφοποιητή με την άκρα Δεξιά, νεοναζιστική Χρυσή Αυγή!
Όψομεν

Δεν υπάρχουν σχόλια: