ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Και το χειρότερο κακό για το Δημήτρη είναι ότι δεν ζει ο Θουκυδίδης !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ MEGA

Έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και με μία σύντομη αναφορά στην επίλυση διαφωνιών, για την εγκυρότητα της εκλογής, στα αρχαία χρόνια της Αθήνας, έλυσε τον γόρδιο δεσμό περί της καθαίρεσής του από την έδρα της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ υπενθύμισε κι όλας την εναλλακτική πρόταση των Αθηναίων με την χρήση δημοψηφίσματος, όπως αναφέρει ο ιστορικός Θουκυδίδης. Ο λόγος περί του Δημ. Χατζησωκράτη, υποψηφίου της ΔΗΜΑΡ στην Β' Αθήνας, που καθαιρέθηκε από τον Φώτη Κουβέλη,  χάριν εκλογής στην Αιτωλοακαρνανία, κόρης προσωπικού φίλου του αρχηγού του κόμματος!
 Και ο δόλιος ο Χατζησωκράτης, για δεύτερη φορά είδε «τα τραίνα να περνούν» μπροστά από το Πρυτανείον της ισόβιας σίτισης. Κι αυτός να απολογείται με σιβυλλικές εκφράσεις του τύπου «κανένα σχόλιο»!
Καημένε Δημήτρη, κι όσο σε θυμάμαι πόσο λαλίστατος ήσουν ως μέλος της ΚΕ του ΣΥΝ, από την Ανανεωτική τάση, πόσο μαχητικός στα περί ελεύθερης εκφράσεως και ανάγκης εσωκομματικής Δημοκρατίας στον ΣΥΝ,  που ωστόσο ποτέ δεν σου έλειψαν,  όσο παρέμενες στον ΣΥΝ. Και το χειρότερο είναι πως δεν ζει σήμερα ο Θουκυδίδης να του υπενθυμίσει του συντρόφου σου, τα περί Αθηναίων. Αλλά για στάσου αδελφέ, για την Αθήνα έγγραψε ο Θουκυδίδης κι όχι για την… Αιτωλοακαρνανία ή την Β' Αθήνας.
Βλέπεις; Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια!   
Και για περισσότερα δείτε το χτεσινό βίντεο της πρωινής εκπομπής «Ώρα MEGA».

Δεν υπάρχουν σχόλια: