ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Αναπροσαρμόζεται η διαπλοκή και το παίρνει απόφαση;

Οι αδιάφθοροι αγωνιούν!


Προωθούν τη λύση  κυβέρνησης από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ!

Αγωνιούν οι συστημικές εφημερίδες για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Φαίνεται αυτό από τα κύρια άρθρα τους, που ουσιαστικά ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην επιμείνει στην ακύρωση του Μνημονίου και να προσαρμοστεί στην κοινή γραμμή Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ. για επαναδιαπραγμάτευση μέσα στο Μνημόνιο.
Την επανέλαβε την αγωνία της στον ΑΝΤ1 και χθες η Ντόρα Μπακογιάννη, που μίλησε για συμμαχία των ελληνικών φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, αποκλειομένου του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα «Νέα» το ζητούν καθαρά: «Απαιτείται υπευθυνότητα: κόμματα όπως η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ. έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα ζητήσουν αναδιαπραγμάτευση, αλλά χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή της Ελλάδας στο ευρώ, μέσω της κατάργησης των συμφωνιών για τη δανειακή σύμβαση. Υπάρχει ακόμη καιρός να πράξει το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ - αλλιώς κινδυνεύει να βρεθεί πολύ σύντομα μπροστά σε αδιέξοδα» έγραψαν πρόσφατα.
Και η «Καθημερινή» πρόσθεσε: «Ας μην έχουμε, λοιπόν, αυταπάτες, οι εταίροι μας είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο σε περίπτωση που η κυβέρνηση η οποία θα προκύψει από τις εκλογές της επόμενης Κυριακής επιλέξει τον δρόμο των μονομερών εκβιασμών και καταγγελιών. Αυτή είναι η πραγματικότητα, έστω κι αν δεν συμβαδίζει με τις ιδεοληψίες και τις εμμονές των άκρων».
Προφανώς διαβλέπουν κυβέρνηση της αριστεράς και τους πιάνει τεταρταίος πυρετός. Η μήπως δεν είναι έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: