ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Κυρ Φώτη μήπως δεν βγήκες βουλευτής το 2009 με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Φωτογραφία Αρχείου.

Η τελευταία γραμμή επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ γίνεται πάνω στο πρόγραμμα του 2009. Η θέση του προγράμματος εκείνου, για κάλυψη όλων των οργανικών θέσεων στην Παιδεία την Υγεία και τις κοινωνικές υπηρεσίες (οι περίφημοι «100.000 διορισμοί στο Δημόσιο») ανασύρονται σήμερα - προφανώς χωρίς να αναφέρεται ότι ελέχθησαν προς Μνημονίου, εδώ και τρία χρόνια, ώστε να αποδειχτεί το λαϊκιστικό, το ανεύθυνο και το επικίνδυνο του Τσίπρα και των συνιστωσών του!
Και εντάξει, να διαστρεβλώνουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ οι ΠΑΣΟΚοι, που τότε φώναζαν «λεφτά υπάρχουν» και υπόσχονταν αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό πάει και έρχεται.
Να διαστρεβλώνει και ο τρελαντωνάκης Σαμαράς (που προχθές υποσχέθηκε 50.000 θέσεις εργασίας αν οι σεΐχηδες βάλουν στο χέρι το Ελληνικό), επίσης.
Αλλά να τα λέει κι ο κυρ Φώτης Κουβέλης, αποκρύπτοντας το ακριβές πλαίσιο και τη συγκυρία της συγκεκριμένης θέσης, είναι τουλάχιστον υποκρισία. Διότι με εκείνο το πρόγραμμα και με εκείνες τις θέσεις, τις οποίες σήμερα διαστρεβλώνει, ο κυρ Φώτης εξελέγη το 2009 βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ή μήπως όχι; Μήπως τότε δεν βγήκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ; Και μάλιστα κράτησε τη θέση ακόμη και όταν του ξίνισε ο ΣΥΝ!
Του ευχόμαστε και εις ανώτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: