ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Την Πέμπτη 30 Μαΐου στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ

 

 
Και εάν ενπάσει περιπτώσει αποφασίσουν οι σοφοί της ΝΔ να έρθει εποχούμενος, μέχρι τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου ο Μητσοτάκης, μπορεί να χρησιμοποιήσει το όχημα της φωτογραφίας, είναι... αντιρυπαντικό!

Οριστικά την Πέμπτη 30 Μαΐου θα βρεθεί στην Πάτρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου στις 12 το μεσημέρι. Νωρίτερα θα προηγηθεί και στάση στην κωμόπολη του Αιγίου.

Το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας του αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα, κλιμάκια της ΔΕΕΠ Αχαΐας αρχίζουν τις περιοδείες ανά τον νομό, με επικεφαλής τους βουλευτές αλλά και τους Αν. Κουνάβη και Ν. Παπαδημάτο.

Να ελπίσουμε ότι τούτη φορά δεν θα επαναληφθεί η φαρσοκωμωδία της προηγούμενης καθόδου του αρχηγού της ΝΔ που κάποιοι από τον κύκλο του κ. Κουνάβη, προέδρου της ΝΟΔΕ, έσπευσαν να σκορπίσουν βάγια στον δρόμο που πάτησε ο... Μεσίας ερχόμενος ευλογημένος εν ονόματι δημοσκοπήσεων φιλικών ΜΜΕ.

Κάτι που έδωσε αφορμή να διακωμωδηθεί  με επί ημιόνου... γαϊδουροκαβαλαρία, με το γνωστή εικόνα του φοτοσοπ, που τον έδειχνε ως Χρηστό, πάνω στο γαϊδουράκι. 

Αλλά εάν ενπάσει περιπτώσει αποφασίσουν οι σοφοί της ΝΔ να έρθει εποχούμενος, μέχρι τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, ο κ.  Μητσοτάκης, μπορεί να χρησιμοποιήσει το όχημα της φωτογραφίας που είναι... τετρακινητήριο με αεροεξάτμιση, σύγχρονης τεχνολογίας! Χωρίς ρυπογόνα κατάλειπα υδρογονανθράκων!  


Δεν υπάρχουν σχόλια: