ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Στην Πάτρα ο Λευτέρης Αυγενάκης, όφελος μηδέν!

 

 

 ΔΕΙΤΕ το βίντεο, εάν έχετε αντοχή να υποστείτε ανέξοδες υποσχέσεις , λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, που προβλέπονται να αποτελέσουν έκπληξη για το πολιτικό σύστημα!


Στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, προερχόμενος από την Θεσσαλία στην οποία είχε τετράωρη συνάντηση, ο κ. Αυγενάκης ήρθε στην Πάτρα για να μιλήσει στο Συνέδριο τηε ΕΝΠΕ. 

Μίλησε στους δημοσιογράφους για πληθωρική παρουσία του στο κυβερνητικό έργο, πλην όμως σημείωσε παντελή απουσία θέσεων για ζητήματα που αφορούν την Πάτρα. 

Και κάπως έτσι αφού έβγαλε έναν ηχηρό δεκάρικο διάρκειας 5'47'' ολοκλήρωσε αφήνοντας την τσιφή γεύση του πολιτικαντισμού, που για όλα μιλάει, και ταυτόχρονα για τίποτα που να αφορά το ζητούμενο δεν λέει.

Και μάλιστα στους ανθρώπους των ΜΜΕ, που βιώνουν την κατάρρευση εν τοις πράγμασι της κάποτε ανθούσας περιφέρειάς μας. Κανένα, μα κανένα από τα μεγάλα προβλήματα δεν φαίνεται να απασχολεί τον κ. Αυγενάκη. 

Όπως δεν τον απασχολούσε όταν ως ΓΓ Αθλητισμού βούλιαξε τον αθλητισμό!  

ΔΕΙΤΕ το βίντεο, εάν έχετε αντοχή να υποστείτε ανέξοδες υποσχέσεις λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές που προβλέπονται να αποτελέσουν έκπληξη για το πολιτικό σύστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: