ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

"Tι γίνεται με τα κοινόχρηστα ποδήλατα κύριε δήμαρχε;"

Με ερώτησή της προς την πρόεδρο του δημοτικού συβουλίου, η δημοτική Κίνηση "Κοινοτικόν" ζητάει πληροφορίες σχετικά με τα κοινόχρηστα ποδήλατα. Αναφέρει συγκεκριμένα:
"Το σύστημα δωρεάν διάθεσης κοινόχρηστων ποδηλάτων στους πολίτες και επισκέπτες της πόλης, μέσω της τότε ΑΔΕΠ, ήταν μια σημαντική κίνηση, η οποία αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από τους πολίτες. Δυστυχώς, από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκαν και προβλήματα (βανδαλισμοί, κλοπές, τεχνικά προβλήματα ή προβλήματα συντήρησης, κλπ). Σήμερα, η γενική αίσθηση είναι ότι το σύστημα βρίσκεται σε οριακό σημείο.

Ως εκ τούτου, και επειδή θεωρούμε ότι τα κοινόχρηστα ποδήλατα είναι μια πρωτοβουλία κοινωνικά, συγκοινωνιακά και περιβαλλοντικά απαραίτητη, η οποία δεν επιτρέπεται και δεν πρέπει να παρακμάσει ρωτάμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο:

Ποιος ήταν ο βαθμός χρήσης των ποδηλάτων τους πρώτους μήνες εφαρμογής της υπηρεσίας και ποιός σήμερα;

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο στόλος και οι σταθμοί των ποδηλάτων;


Ποιος έχει αναλάβει την παρακολούθηση, τον έλεγχο και τη λειτουργία του συστήματος μετά το κλείσιμο της ΑΔΕΠ;


Για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ»
Θεόδωρος Ντρίνιας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: