ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Επικρέμεται πέλεκυς δικαιοσύνης
·        Μα τέτοιο παιδί ;
·        Εθνικόφρων
·        Τσεκουρόφρων
·        Και τσεκουροφέρων

·        Κυριάκος Μητσοτάκης : Η Ελλάδα δεν θα γίνει η #Βενεζουελα του Μαδούρο. Όσο κι αν αρνείται να καταδικάσει ο κ.Τσίπρας ένα καθεστώς που σκοτώνει τους πολίτες του.
·        Πρεσβεία της Βενεζουέλας : Λυπούμαστε κ. @kmitsotakis που χρησιμοποιείτε τη #Βενεζουέλα για να ασκήσετε εσωτερική πολιτική. Τη βία στη Βενεζουέλα την προκαλεί η δεξιά
·        Πόσο υπεύθυνος μπορεί θεωρείται ένας πολιτικός όταν επιχαίρει για το δράμα μιας οποιασδήποτε χώρας;…
·        O Nίκος Αγγελίδης της ΕΡΤ, μεταδίδοντας το κλίμα των προεδρικών εκλογών από το Παρίσι, είπε  σε πρωϊνή εκπομπή πως «είναι πολλοί που λένε ότι μεταξύ των δύο πολύ κακών υποψηφίων, επικράτησε ο λιγότερο χειρότερος, ο εκπρόσωπος των τραπεζών»!
·        Και όπως ήταν φυσικό ο βορειοκορεατικών αντιλήψεων και  υποστηρικτής τραπεζών και συμφερόντων  Σταύρος Θεροδωράκης ζήτησε την απόλυση του δημοσιογράφου…
·        Η αφίσα με τίτλο «ΠΑΣΟΚing Dead» έχει αναφορά σε μια από τις δημοφιλέστερες σειρές τρόμου «Walking Dead»
·        Και έγινε … «ανάστα ο κύριος»…
·        Ληστές της Γεωπονικής : Το σκούτερ που είχαν για τη ληστεία -αλλά δεν μπόρεσαν να το χρησιμοποιήσουν για την διαφυγή τους, καθώς δεν πήρε μπροστά- είχε κλαπεί πριν από δύο ημέρες.
·        Ξέρεις από βέσπα;
·        Παραπομπή της πρώην γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου, για την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας απιστίας στην υπηρεσία σε συνδυασμό με τον νόμο περί καταχραστών δημοσίου χρήματος, υπέβαλε στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας Εφετών, Μαρία Γκανέ.
·        Όχι και τόσο …σαβά…
·        Και οι υποστηρικτές τηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
·        Σόιμπλε: ζητά τα πάντα και δεν δίνει τίποτα. Απαιτεί από το ΔΝΤ να μείνει στο ελληνικό πρόγραμμα χωρίς όμως ο ίδιος να αποδέχεται ουσιαστικά μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, αποκρούει πίεση για χαλάρωση του δόγματος της λιτότητας, και λέει με το καλημέρα δύο «όχι» στις προτάσεις Μακρόν για κοινό προϋπολογισμό και κοινό υπουργό Οικονομικών στην ευρωζώνη,.
·        Εν ολίγοις,  υψώνει ως προεκλογική παντιέρα το λάβαρο της οικονομικής ηγεμονίας της Γερμανίας και κάνει επίδειξη του δικαίου της πυγμής.
Είναι ένα δόγμα που μέχρι στιγμής του βγαίνει σε προεκλογικό και δημοσκοπικό επίπεδο, όπως έδειξε και η χθεσινή δημοσκόπηση της Bild που δίνει νέο αέρα στα ποσοστά των Χριστιανοδημοκρατών και πτώση των σοσιαλδημοκρατών του Σουλτς.
·        Την παροιμία «’όποιος πηδά πολλά παλούκια» την ξέρει…
·        Αδαμάντιος Πεπελάσης: Στη Μεταπολίτευση δεν πήραμε τον δρόμο ούτε του φιλελευθερισμού ούτε του νεοφιλελευθερισμού. Πήραμε το δρόμο του ελευθερισμού. Για τη λεηλασία του πλούτου από φιλελεύθερους και σοσιαλιστές στην Ελλάδα δεν φταίει ούτε ο Φρίντμαν ούτε ο Μαρξ. Δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν στοχαστή ή συγγραφέα με βάση τα αισθήματα που προκαλεί σήμερα. Εγώ λέω στους φιλελεύθερους, φανταστείτε να μην είχε γεννηθεί ο Μαρξ. Πόσο φτωχότερος θα ήταν ο κόσμος. Η δαιμονοποίηση της θεωρίας είναι μεσαιωνική πρακτική, είτε προέρχεται από αριστερά είτε από δεξιά.
·        Έφυγε…
·        Σόϊμπλε: «Η σκέψη είναι απλή: εάν θεσπίζουμε κανόνες, πρέπει και να τους τηρούμε. Δεν δέχομαι να με επικρίνουν επειδή θέλω να γίνονται σεβαστοί οι κανόνες. Οι διαφορές στην Ευρώπη προέρχονται και από το γεγονός ότι δεν τηρούνται.
·        Και τα πλεονάσματά σας;
·        Παπατζής…
·        Προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανάπτυξη ύψους 2,1% του ΑΕΠ αναμένεται να επιτύχει η ελληνική οικονομία το 2017, Στις χειμερινές προβλέψεις της, που δημοσιεύθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο η Επιτροπή εκτιμούσε ότι η ανάπτυξη θα φτάσει το 2,7% το 2017 και το 3,1% το 2018. Ωστόσο, τα σημερινά νούμερα είναι ελαφρώς αναθεωρημένα προς τα κάτω, καθώς προβλέπεται ανάπτυξη 2,1% για το 2017 και 2,5% για το 2018.
·        Ε, μέχρι τον Οκτώβρη θα αναθεωρήσει δυό-τρεις  φορές
·        Νίκος Παππάς. Τα πάντα είναι έτοιμα και στη θέση τους, για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, Δεν μπορούν να υπάρχουν πια δικαιολογίες  για άλλες καθυστερήσεις προειδοποιώντας τα μέλη του ΕΣΡ ότι αν δεν τηρούν τα καθήκοντα τους, τους νόμους και το σύνταγμα, έχουν τις σχετικές πειθαρχικές αστικές και ποινικές ευθύνες.
·        Η Αυτό- απαξίωση του ΕΣΡ είναι δυστυχώς πραγματικότητα.
·        Η είναι εκφραστές  συμφερόντων ή ανίκανοι...
·        Στο διαταύτα;
·        “Δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Είναι απλό,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ για την απόλυση του Κόμεϊ.
·        Ακούς εκεί να με ψάχνει…
·        Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΠΥΥ, μέσα σε μόλις έναν χρόνο (καλοκαίρι του 2015 - Αύγουστος του 2016) 550 ασθενείς έλαβαν παραπεμπτικό για την εξέταση από τον ίδιο γιατρό, που δεν ήταν άλλος από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά. Επιπλέον, και οι 550 εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Αρθροσκόπηση - Υπερηχοτομογραφία Ε.Ε., το οποίο στεγάζεται σε κτήριο της λεωφόρου Κηφισίας. Το συγκεκριμένο διαγνωστικό κέντρο ήταν ιδιοκτησίας του Αθανάσιου Αρβάλη, ο οποίος ήταν γαμπρός του Μ. Σαλμά, ενώ και το ιδιωτικό ορθοπεδικό ιατρείο του πρώην αναπληρωτή υπουργού συστεγαζόταν στις ίδιες εγκαταστάσεις!
·        Μεταξύ τους τα τρώγανε…
·        Οι προβλέψεις για τη μείωση του δημόσιου χρέους με βάση τις  προβλέψεις της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής:  Εκτιμάται ότι θα μειωθεί από 179% το 2016 στο 178,8% του ΑΕΠ το 2017 (177,2% στις χειμερινές προβλέψεις) και στο 174,6% του ΑΕΠ το 2018 (170,6%).
·        Είναι ..βιώσιμο αυτό το χρέος ;
·        Πιερ Μοσκοβισί : εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις πολύ καλές δημοσιονομικές επιδόσεις της Ελλάδας το 2016. Η Ελλάδα θα επιτύχει τους στόχους του προγράμματος για το πρωτογενές πλεόνασμα φέτος και του χρόνου (1,75% του ΑΕΠ το 2017 και 3,5% του ΑΕΠ το 2018).
·        Πηδάει και τα φτάνει…
·        Σόιμπλε: Η Ελλάδα δημιουργεί τις συνθήκες για να αναπτυχθεί
·        Παρότι κάνετε ότι μπορείτε για το αντίθετο…
·        Φώφη προς Στέφανο (Ξεκαλάκη)
·        Φύγε
·        Κρατάω …σφουγγαρίστρα…
·        Καράογλου: Να πέσουν οι τόνοι μεταξύ Μητσοτάκη -  Ιβάν Σαββίδη
·        Ανησυχίες και αμφισβητήσεις…
·        Ευάγγελος Βενιζέλος: «Τα αντίμετρα της κυβέρνησης είναι μια δημαγωγική απάτη, είναι το καμουφλάζ μιας νέας ιδεολογικοπολιτικής απάτης "το βασικό πολιτικό πρόβλημα της οικονομίας είναι η ύπαρξη αυτής της κυβέρνησης».
·        Στ΄ ορκίζομαι Βαγγέλη μου στο λέω να σε θάψω
·        Αυτό το παραμύθι σου ποτέ δεν θα το χάψω
·        Γιατί εσύ Βαγγέλη μου ήσουνα πάντα ψεύτης
·        Και αυτό που τώρα  μολογάς  δικός σου είναι καθρέφτης…
·        Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη αλλάζει αλλά η Ελλάδα παραμένει καθηλωμένη
·        Στη… Βενεζουέλα ζει;
·         Δεν ακούει τι λένε οι Ευρωπαίοι;




Δεν υπάρχουν σχόλια: