ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Ευχαριστεί το Δήμο, που καθάρισε την αυλή του Σχολείου!Ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας, Κωνσταντίνος Γ. Γιαννακόπουλος, με επιστολή που απευθύνεται στον Αντιδήμαρχο Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας και Πρασίνου, Δημήτρη Πελεκούδα ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή, αλλά και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο, για τον καθαρισμό του αύλειου χώρου του σχολείου, από κλαδιά, χόρτα κ.λπ., πρώτη φορά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.


Η επιστολή έχει ως εξής:

«Με την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού του αύλειου χώρου του σχολείου μας (κοπή χόρτων, κλάδεμα δέντρων, κτλ) στο Σχολικό Συγκρότημα Τέρμα Αγίας Σοφίας, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας τόσο σε εσάς προσωπικά όσο και στα μέλη του συνεργείου σας.

Η συνεργασία αλλά και η θετική στάση που επιδείξατε απέναντι στους μαθητές μας ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ήταν η πρώτη φορά από τη λειτουργία του Σχολικού Συγκροτήματος το 2001, που συνεργείο καθαρισμού επιμελήθηκε τον αύλειο χώρο με ιδιαίτερο προσωπικό μόχθο.

Σας συγχαίρουμε για το γεγονός ότι εσείς ο ίδιος προσφέρατε προσωπική εργασία αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για τους μαθητές μας. Επισημαίνουμε το γεγονός ότι το συνεργείο απαρτιζόταν από τους παρακάτω εθελοντές και υπαλλήλους οκτάμηνης απασχόλησης τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά:

Εθελοντές: Μπουσετήλ Μιχαήλ, Σκούφογλου-Πατρινός Στέλιος, Χιώτης Γεώργιος. Οκτάμηνης απασχόλησης: Γιακουμή Βασιλική, Λαμπίρης Άγγελος, Μαρούδας Παύλος, Μαστρογιαννόπουλος Μιχαήλ, Χατίπ Οδυσσέας.

Ευελπιστώντας ο απαράμιλλος τρόπος εργασίας σας να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους φορείς ελπίζουμε στη μελλοντική υποστήριξή σας αλλά και συνεργασία μας με την ενεργή συμμετοχή των μαθητών».
Δημοσίευση σχολίου