ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Μα καλά, τόσο θεόστραβοι είναι στο ΚΚΕ ή μήπως...

Φωτογραφικό στιγμιότυπο Πελετίδη, που άρχισε την... επανάσταση κατά της κυβέρνησης, από το Μέγαρο Λόγου της Πάτρας. Και στο βάθος Πατούλης με τα χρυσοπόμολα και Κούλης!


O Κ. Πελετίδης κάλεσε τους 64 συμβασιούχους, που με παρέμβαση ΝΔ χρησιμοποιεί το Ελεγκτικό Συνέδριο, να τεθούν σε... γενικό ξεσηκωμό κατά της Κυβέρνησης κι όχι της Δεξιάς και του Πατουλαίικου!

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΟΣΧΟΥ

Παραβρέθηκε και έδωσε τα φώτα του, στους ομήρους-εργαζόμενους ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης. Στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων της Καθαριότητας, που πραγματοποιήθηκε για τους 64 συμβασιούχους, τους οποίους θίγει η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, μίλησε αναλύοντας την απόφαση του ΚΚΕ, γιατί πρέπει να πέσει η Κυβέρνηση και είναι ευκαιρία τώρα που χτυπήθηκε για δεύτερη φορά, μετά την απόφαση του ΣτΕ, για τις τηλεοπτικές άδειες, που ακόμη τις ξεκοκαλίζουν στην ΝΔ!

Ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, αναφέρθηκε στις συνεχείς παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής για το ζήτημα των συμβασιούχων, τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά τους. (Πάντως αίτημά τους δεν είναι να τελούν υπό ομηρεία!). Και προφανώς εννοούσε την εθελούσια τύφλωση που έχουν υποστεί εκεί στο ΚΚΕ και ασμένως και χωρίς κρίση σπεύδει να συνηγορήσει και ο δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης από κοινού με τους άλλους τρεις δημάρχους, εκλεγμένους με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Κατήγγειλε τις παρατάξεις της Ν.Δ. του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που καταψήφισαν στο Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας το ψήφισμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει τους 64 συμβασιούχους, παρόλο που με νόμο παρατάθηκε η παραμονή τους στην εργασία, μέχρι να λυθεί νομοθετικά το ζήτημα.


Τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή, είναι στο πλευρό των συμβασιούχων και θα στηρίξει τις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται, παρά το γεγονός ότι ο υπουργός  Εσωτ. Παν. Σκουρλέτης ξεκαθάρισε ότι ούτε δεκάρα δεν θα μείνει απλήρωτη από τους θιγόμενους στους ΟΤΑ, από την απόφαση του Ελεγκτικού Συναδρίου, η οποία είναι προφανές ότι ελήφθη από κοινού της ΝΔ του Κυριάκου με το Πατουλαίικο  της ΝΔ, που διοικεί το δευτεροβάθμιο όργανο των δήμων της Ελλάδας.

Αυτό δεν φαίνεται να έχει γίνει αντιληπτό ούτε από τον Κώστα Πελετίδη, που χειραγωγείται από την γραμμή ΚΚΕ, που έρχεται απ' ευθείας από τον Περισσό και εξειδικεύεται από την γνωστή ομάδα!

Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους σε γενικό ξεσηκωμό, (σ.σ.: άλλη επανάσταση και τούτη!), που θυμίζει Χιλή του 1973, με το Κομμουνιστικό Κόμμα να τάσσεται κατά του μαρξιστή Προέδρου Αλιέντε, μαζί με τις βραχιολάτες κυρίες, που διαδήλωναν με τις κατσαρόλες στα χέρια, χτυπώντας τες με το κουτάλι, εις ένδειξη δήθεν πείνας και τα  χρυσαφικά στο στήθος τους, μέχρι που ξέσπασε το πραξικόπημα των Δεξιών αξιωματικών!

Αποτέλεσμα, ήταν ο μεν Αλιέντε να πέσει πολεμώντας την ίδια μέρα, με το αυτόματο στο χέρι υπερασπιζόμενος τη Δημοκρατία, από βόλι των δικτατορικών δυνάμεων, οι δε συνεπείς και ανυποχώρητοι κομμουνιστές του... λαού, να γίνουν αμολόητοι σαν τους λαγούς!   

Κάλεσε λοιπόν ο Κ. Πελετίδης, τους εργαζόμενους-ομήρους στους ΟΤΑ, ενάντια στη νέα συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ (σ.σ.: που την είδε άραγε αυτή τη συμφωνία;)  και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, πρέπει στις 17 και 18 Μάη, να πλημμυρίσουν οι δρόμοι και οι πλατείες από διαδηλωτές.

Ευκαιρία ήταν να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους που τελούν υπό ομηρεία, για να αποκομίσει το ΚΚΕ κομματικά οφέλη!

Μα καλά, κυριολεκτικά θεόστραβοι είναι εκεί στο ΚΚΕ, δεν βλέπουν ότι η ιστορία με την απόφαση του για τους εργαζόμενους των ΟΤΑ «μοσχοβαλάει» μπόχα της ΝΔ; Ή μήπως...

Δεν υπάρχουν σχόλια: