ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Σεβαστείτε τους χιλιάδες μαθητές κύριε Μητσοτάκη

Φωτογραφία αρχείου.


Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να σεβαστεί τους χιλιάδες μαθητές που καλούνται να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις και να μην παίζει πολιτικά παιχνίδια σε βάρος τους, σχολιάζει σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.


Ο πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος: «Βασικός σχεδιασμός είναι η περαιτέρω ενίσχυση του δημόσιου σχολείου, η αναβάθμιση του Λυκείου, η ομαλοποίηση -επιτρέψτε μου τον όρο- της δοκιμασίας των εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσα από τη μεταρρύθμιση της διαδικασίας ώστε να ενισχύσουμε τις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου και να δώσουμε χώρο και αξία στο Λύκειο».

Και τόνισε ότι «μέσα στο καλοκαίρι» θα γίνουν γνωστές οι τελικές αποφάσεις για τις πανελλαδικές καθώς «θέλουμε να σεβαστούμε μια διαδικασία η οποία είναι μπροστά μας, που είναι οι πανελλαδικές εξετάσεις»

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να προετοιμαστεί και να έχει προτάσεις για ένα «ποιοτικό δημόσιο σχολείο» -εκτός και αν έχει επιλέξει να στηρίξει το «πάρεργο των φροντιστηρίων», καταλήγει το σχόλιο.
Δημοσίευση σχολίου