ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Αλ. Τσίπρας: Εμείς έχουμε βγει από το κάδρο

«Είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε μια ουσιαστική διευθέτηση που αφορά τη ρητή υποχρέωση των εταίρων μας. Εμείς έχουμε βγει από το κάδρο. Διεξάγονται διαπραγματεύσεις και θα συνεχιστούν μέχρι τις 22 του Μαΐου», δήλωσε ο πρωθυπουργός από το υπουργείο Παιδείας.

 
Δήλωσε παράλληλα βέβαιος ότι θα πιάσουμε τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων, προσθέτοντας πως είναι απολύτως βέβαιο ότι θα εφαρμοστεί το σύνολο των αντιμέτρων το 2019 και το 2020.

Αναφορικά με την προκαταρκτική συμφωνία με τους θεσμούς ο Αλ. Τσίπρας επανέλαβε τη θέση του ότι «είναι η πρώτη φορά που κλείνουμε μια αξιολόγηση και δεν εφαρμόζουμε μέτρα για να πάρουμε χρήματα, αλλά παίρνουμε χρήματα και δεσμευόμαστε για την εφαρμογή των μέτρων την επόμενη περίοδο υπό τον όρο ότι θα έχουμε τη βιωσιμότητα του χρέους».

Ακόμη, υπενθύμισε ότι τα περιοριστικά μέτρα τα ζήτησε το ΔΝΤ για να προσθέσει: «Αν δεν έχουμε συμφωνία για το χρέος σημαίνει ότι το ΔΝΤ δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα και άρα δεν υπάρχει η απαίτηση τέτοιων μέτρων. Αυτό δεν είναι σχήμα λόγου».

«Είμαστε προσηλωμένοι να έχουμε μια συμφωνία στις 22 Μαΐου και για κλείσιμο της αξιολόγησης και για τα αναγκαία μέτρα για τη διευθέτηση του χρέους», πρόσθεσε.

Τέλος, ο πρωθυπουργός διέψευσε τα σενάρια ανασχηματισμού. «Κάναμε πρόσφατα ανασχηματισμό, στόχος είναι τώρα να τρέξουμε και όχι να αλλάζουμε τα σχήματα, να τρέξουμε όσο περισσότερο μπορούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: