ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Μας κουνάνε το δάκτυλο αυτοί που κρατούσαν σε ομηρεία!


Μητσοτάκης:  «Άχρηστοι» οι εργαζόμενοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, οι σχολικοί φύλακες και οι καθαρίστριες! - Μαξίμου: Αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του για απολύσεις



Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 κια στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, για την απόφαση του Ελεγκτικού Ευνεδρίου για τους συμβασιούχους των ΟΤΑ, ο κ. Ρήγας τόνισε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν είναι αρμόδιο για τη συνταγματικότητα του νόμου.

Και τόνισε, απευθυνόμενοες στον Νικήτα Κακλαμάνη και αναφερόμενος στην ΝΔ:

«Μας κουνάνε το δάκτυλο αυτοί που έφτιαξαν το σύστημα και είχαν τους εργαζόμενους στους δήμους, υπό ομηρία όλα τα προηγούμενα χρόνια» .

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ παρέπεμψε στον υπουργό Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία. 

Και επανέλαβε: «Απ’ την άλλη, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να υποστηρίζει ότι θα απολυθούν».

Απολύσεις  προαναγγέλλει ο Κυρ. Μητσοτάκης

Μιλώντας  στο Μέγαρο Μουσικής, στη διάρκεια του συνεδρίου του ΣΕΒ με θέμα: «Ψηφιακή Στρατηγική της Ελλάδας - Ο Δρόμος για την Ανάπτυξη» και αναφερόμενος στην κινητικότητα που ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εισήγαγε στο Δημόσιο, ο Κυρ. Μητσοτάκης υποστήριξε:

«Είναι αδιανόητο το Δημόσιο να προσλαμβάνει καθαρίστριες, όταν μπορεί να αγοράζει τέτοιες υπηρεσίες από τον ιδιωτικό τομέα ή να κρατάει όμηρους υπαλλήλους με συμβάσεις. Είναι πελατειακή πολιτική που δεν μας πηγαίνει μακριά»!  

Και επανέλαβε ότι μια δική του κυβέρνηση θα κάνει προσλήψεις με τον κανόνα 1 προς 5.


Μαξίμου: Αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του

“Επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ίχνος ντροπής. Χαρακτήρισε «άχρηστους» τους εργαζόμενους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες!”, σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές τις δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

“Δεσμεύθηκε για αθρόες απολύσεις στο Δημόσιο προς όφελος των συμφερόντων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία με τις αναθέσεις εργολαβιών σε ιδιώτες. Για την υλοποίηση δηλαδή του αρρωστημένου του ονείρου για πολιτική σοκ και δέους σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων.

Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για το λαό και την κοινωνία, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έχει ποτέ τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις αντικοινωνικές του πολιτικές”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: