ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Πολιτική ενημέρωση του Σ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων


Με προσοχή ο υφυπουργός αριστερά (στο μέσον) ακούει τις τοποθετήσεις των ΣΥΡΙΖΑίων για μετατροπή του δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος σε εθνικό. (Φωτόγρ. αρχείου).


Την Παρασκευή 5 Μαΐου, έγινε  σύσκεψη-ενημέρωση για τα πολιτικά συμπεράσματα της συνεδρίασης  της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα από τον Βουλευτή Αχαΐας  Κ. Σπαρτινό, στα μέλη του συντονιστικού της τοπικής οργάνωσης και  των δύο συντρόφων μελών της νομαρχιακής επιτροπής Ρ. Ερμείδη και Κ. Κακκαβά.

Το Σάββατο 6 Μαΐου αντιπροσωπεία του Σύριζα παραβρέθηκε στην Κέρτεζη, για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τον αγωνιστή του 1821 Αναγνώστη Στριφτόμπολα με επικεφαλής τον Βουλευτή Αχαΐας Κ. Σπαρτινό συνοδευόμενο από τον Κ. Κακκαβά μέλος Νομ. Αχαΐας, τον συντονιστή της τοπικής οργάνωσης Χ. Κακκανά και τα μέλη του συντονιστικού Η. Κακκαβά και Α. Τριανταφύλλου.  
Δημοσίευση σχολίου