ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Σιγαλός: Μας τα έστειλε για να αγοράσουμε Πρόγραμμα;

ΦΩΤΟ ΑΠΟ FB
«Όσον αφορά  τα 7.900 εκ. ευρώ που θα του στείλει η κυβέρνηση από το Πρόγραμμα Δημ. Επενδύσεων, να τα δούμε πρώτα και μετά συζητάμε» απαντά ο Γ. Σιγαλός στον Δήμο Πατρέων.

«Μας απασχολούν σοβαρότερα ζητήματα που αφορούν το Δήμο» τονίζει για το ζήτημα του ΑΣΟ, αφήνοντας αιχμή... βόμβας για τα δημοτικά περαιτέρω!


«Εκατό χιλ. σελίδες με ανάλογους χάρτες, που εστάλησαν στον επικεφαλής της παράταξης μας, Ανδρ. Φίλια, συνολικού όγκου 500 mb, πως να τα κατεβάσουμε, που χρειαζόμαστε το κοστοβόρο πρόγραμμα Άκρομπατ. Μας τα έστειλε ο Δήμος Πατρέων για να τρέχουμε να το αγοράσουμε  ή για να μην τις διαβάσουμε;

Όσον αφορά  τα 7.900 εκ. ευρώ που θα του στείλει η κυβέρνηση από το Πρόγραμμα Δημ. Επενδύσεων, να τα δούμε πρώτα και μετά συζητάμε».  

Με τα παραπάνω ανταπαντά ο δημ. σύμβουλος της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα» Γιώργος Σιγαλός, στο Δήμο Πατρέων, για τον οποίο μάλιστα αφήνει υπονοούμενα, πως ετοιμάζει... βόμβα!

«Μας απασχολούν σοβαρότερα ζητήματα που αφορούν το Δήμο» καταλήγει αφήνοντας αιχμή για τα δημοτικά περαιτέρω.

Απάντηση του Δήμου Πατρέων

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων απαντά στον Γ. Σιγαλό σε άρθρο του που δημοσιεύεται στo Thebest.gr, με τα παρακάτω:  

«Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Τώρα για την Πάτρα", κ. Γιώργος Σιγαλός, γνωστός «για τις ημέρες και τα έργα του» ως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αρχής Δημαρά, σε δημόσια τοποθέτησή του καταφεύγει σε συνειδητό και χοντροκομμένο ψέμα, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την αρνητική ψήφο του στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα της μετατροπής των μισοερειπωμένων πρώην αποθηκών του ΑΣΟ, σε ένα σύγχρονο εκθεσιακό χώρο.

Αναφέρει, ψευδώς, ότι δεν έχει σταλεί η μελέτη στις παρατάξεις, παρότι εστάλη ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 5 Μάη, στους επικεφαλής των παρατάξεων, όπως ακριβώς είχε διαβεβαιώσει η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Είναι κατανοητή η ανάγκη του να απολογηθεί που καταψήφισε ένα έργο προϋπολογισμού 7.900.000 ευρώ, που προβλέπει πολιτιστικούς, αθλητικούς, εκθεσιακούς και χώρους ψυχαγωγίας.

Ένα έργο που θα συμβάλει καθοριστικά στη συνολική ανάπλαση και αναβάθμιση μιας υποβαθμισμένης περιοχής της πόλης μας και θα δώσει ανάσα στους κατοίκους της».
Κανένα ψέμα και καμιά συκοφαντία δεν πρόκειται να διασώσουν όσους επιλέγουν να στέκονται απέναντι και εχθρικά στο λαό της πόλης μας και τις ανάγκες του. 

Το άρθρο του Γ. Σιγαλού που προκάλεσε  το Δήμο Πατρέων

«Όσοι παρακολούθησαν το θέμα με βάση «Μετατροπή εγκαταστάσεων Α.Σ.Ο σε εκθεσιακό χώρο», το οποίο εισηγήθηκε η Δημοτική Αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 3/5/2017 ξέρουν πολύ καλά τι έγινε. Για τους συνδημότες όμως που δεν παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τι διαβουλεύεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, είμαι υποχρεωμένος να πω δύο πράγματα. Είμαι ο μοναδικός που καταψήφισε το θέμα αυτό.

Φυσικά, δεν ήταν μόνο, ο ανάλγητος τρόπος που συμπεριφέρθει η Δημοτική Αρχή στα καρναβαλικά πληρώματα που  ‘’φιλοξενούνται’’ στις εγκαταστάσεις του πρώην Α.Σ.Ο. Όσο και να θέλουν κάποιοι να απαξιώσουν την προσφορά αυτών των πληρωμάτων, που ειρήσθω  εν παρόδω, αν δεν ήταν εκεί τα τελευταία 20 χρόνια, θα είχε λεηλατηθεί ο χώρος, δεν τα καταφέρνουν. Όλοι στην Πάτρα ξέρουμε ότι το καρναβάλι βασίζεται κυρίως στις δημιουργίες και στο κέφι αυτών των Πατρινών που με την σοβαρότητα τους, στηρίζουν κάθε χρόνο τα δημοτικά δρώμενα για το μεγαλύτερο γεγονός της πόλης.

Ο λόγος που καταψήφισα,  είναι  κυρίως για το αλαλούμ, μιας εισήγησης, χωρίς να υπάρχουν  στοιχεία –μελέτες- προϋπολογισμοί. Χωρίς να συζητηθεί καν τι θέλουμε να κάνουμε ακριβώς στον χώρο αυτό. Απαντώντας στις συνεχείς ερωτήσεις, ανέφεραν, δέκα διαφορετικές λειτουργίες αραδιάζοντας μη συνδεόμενες χρήσεις (που εξετάζεται αν επιτρέπονται από Γ.Π.Σ.), διαβεβαιώνοντας ότι έχουν ‘’συννενοηθεί’’) (!!!) με την περιφέρεια και τον κ. Πρωθυπουργό(!!!) να χρηματοδοτήσει από δημόσιες επενδύσεις. Σε όλες τις ερωτήσεις περί μελέτης, είπαν για μελέτη του 2006 (!!!) που επικαιροποιείται (!!!)  και από ότι είπε η κ.  Πρόεδρος θα εστέλνετο την επόμενη 4/5/2017 στους συμβούλους με mail (ακόμη έρχεται…).

Τέλος, μια παρατήρηση, αν μου επιτρέπουν σύμβουλοι άλλων παρατάξεων. Δεν είναι ωραίο, άλλα να ψηφίζουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλα να ανακοινώνουμε μετά, (για να γίνουμε αρεστοί…), ούτε κάποιοι να μας κάνουν υποδείξεις για την θέση μας, όταν λειτουργούν 3 χρόνια ως ‘’εξαπτέρυγα’’ της Δημοτικής Αρχής…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: