ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Πανελλαδική σύσκεψη Δικαιωμάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ


Φωτογραφία αρχείου. Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.


Την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου στο κτήριο του Πουλαντζά

Την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου στο κτήριο του Πουλαντζά (Πλατεία Αυδή, Κεραμεικού 46 και Μυλέρου  – πολύ κοντά στην πλατεία Κουμουνδούρου και στο σταθμό ΜΕΤΡΟ Μεταξουργείο) θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη του τομέα Δικαιωμάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ. Η σύσκεψη θα αρχίσει στις 11 το πρωί σε ολομελειακή βάση με εισηγητικό κείμενο.
Στη συνέχεια, η σύσκεψη θα συνεχίσει τις εργασίες της χωρισμένη σε θεματικές ενότητες. Η κάθε ενότητα θα ορίσει το πλαίσιο, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις – παρεμβάσεις μέχρι και τον Σεπτέμβρη του 2017.
Οι θεματικές ενότητες του τομέα είναι:
1. Προσφυγικό – Μεταναστευτικό
2. Ρομά
3. Αναπηρία
4. ΛΟΑΤΚΙ
5. Φυλακές
6. Αλληλεγγύη – κοινωνική πολιτική (στέγη, ιδρύματα κλπ)
7. Αντιφασισμός – καταστολή
8. Αντιαπαγόρευση
Επίσης, ζητήματα όπως: αντιρρησίες συνείδησης, ανηλικότητα κ.α.
Να σημειωθεί ότι ήδη υπάρχει τμήμα αναπηρίας, ενώ και το προσφυγικό – μεταναστευτικό έχει πραγματοποιήσει πανελλαδική σύσκεψη. Οι θεματικές αυτές, όπως και η αλληλεγγύη, με την ιδιαίτερη βαρύτητα που έχουν συγκροτούν επί της ουσίας τμήματα του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Και  συνάντησή τους, με το σύνολο των δικαιωματικών ζητημάτων συγκροτούν τον τομέα Δικαιωμάτων και κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Η σύσκεψη θα ολοκληρωθεί, πάλι σε ολομελειακή βάση, θα εγκριθούν οι αρχικές επεξεργασίες των επιμέρους ομάδων και θα οριστεί το συντονιστικό του τομέα.
Οι εργασίες της σύσκεψης θα κλείσουν γύρω στις 6 το απόγευμα.        
Δημοσίευση σχολίου