ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Στον τελικό ο Ολυμπιακός, του Τάκη Τζελάτη



Πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague, αποκαθηλώνοντας μάλιστα την πρωταθλήτρια Ευρώπης, πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Κυριακή, απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Φενερμπαχτσέ-Ρεάλ Μαδρίτης, θα διεκδικήσει το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του. Οι «ερυθρόλευκοι», και πάλι με τεράστια ανατροπή, επικράτησαν με 82-78 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον πρώτο ημιτελικό της Πόλης, στερώντας την ευκαιρία από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για back to back τίτλους στην Euroleague.
 

Επίθεση δέχτηκαν δεκαπέντε Έλληνες φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην κεντρική οδό, Ιστικλάλ Τζαντεσί, της Κωνσταντινούπολης που ενώνει την πλατεία Ταξίμ με τον Βόσπορο, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Final Four της Ευρωλίγκας. 


Τραυματίες είναι πέντε Έλληνες, εκ των οποίων ο ένας μαχαιρώθηκε στο πόδι, ενώ ο άλλος φέρει τραυματισμό στο πρόσωπο. Αμφότεροι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Πόλης, αλλά δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Στην άγρια συμπλοκή που χρησιμοποιήθηκαν βεγγαλικά και μαχαίρια, παρενέβη η αστυνομία και προχώρησε σε 4 προσαγωγές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: