ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Κ. Πελετίδης: Αντίθετος στη διέλευση σιδηροδρόμου




Υπέρογκο κόστος, απαγορευτικό για την κατασκευή, που ουσιαστικά στηρίζει την ακύρωση του έργου και του ρόλου του νέου λιμανιού, με όσα πολιτικά, κοινωνικά και αντιοικονομικά ζητήματα εγείρονται, σημαίνει ο πρόταση του Δήμου Πατρέων.




Τα όσα υποστήριξε συμβάλλουν στην ακύρωση του έργου και του ρόλου του νέου λιμανιού, με τις όποιες πολιτικές επιδιώξεις του Δημάρχου!


Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος, Παύλος Στάμος, παραβρέθηκαν χθες στη μαζική συγκέντρωση, κατοίκων και φορέων του Καστελλοκάμπου, Παραλίας Προαστείου και Μποζαϊτίκων, που πραγματοποιήθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, απευθυνόμενος στους κατοίκους, έδειξε ότι είναι αντίθετος στη διέλευση σιδηροδρόμου καθότι με το πρόσχημα των ηχοφραγμάτων που συνήθως τοποθετούνται στους αυτοκινητοδρόμους ταχείας κυκλοφορίας ή με την επαναχάραξη και περιμετρική διέλευση  του τρένου εκτός Πατρών, που σημαίνει υπέρογκο κόστος, απαγορευτικό για την κατασκευή, ουσιαστικά στηρίζει την ακύρωση του έργου και του ρόλου του νέου λιμανιού, με όσα πολιτικά, κοινωνικά και αντιοικονομικά ζητήματα εγείρονται.

 Όπως, υποκριτικά υποστήριξε:

 «Η Δημοτική Αρχή, με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια, καθορίζει τη στάση της, από τη σκοπιά της υπεράσπισης των αναγκών και των δικαιωμάτων των λαϊκών στρωμάτων.

Τασσόμαστε ενάντια στην επίγεια διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής, γιατί υψώνει τοίχους σε όλη την έκταση του Δήμου μας (πλην ενός τμήματος του κέντρου), διασχίζοντας πυκνοκατοικημένες περιοχές, διχοτομώντας την πόλη μας και προκαλώντας τεράστιες επιπτώσεις στη ζωή των κατοίκων.

Ανάλογες σοβαρές επιπτώσεις θα έχετε και στην περιοχή σας, όπου η κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής έχει ήδη δημοπρατηθεί.

Η περιμετρική διέλευση ή η υπογειοποίηση σε όλη την έκταση του Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων, είναι η μόνη λύση που εξυπηρετεί το λαό και την πόλη.

Η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να συμπράξει σε αυτό το έγκλημα, για να εξυπηρετηθούν τα μεγάλα συμφέροντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: