ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ρόλος και λόγος στην κοινωνία για την Συνταγματική Αναθεώρηση


«Η Συνταγματική Αναθεώρηση πρέπει να μετατραπεί σε εθνική ευκαιρία για την χώρα μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης ΔΕ Απ. Κατσιφάρας.


Απ. Κατσιφάρας: Να αμβλύνουμε το χάσμα ανάμεσα σε όσους λαμβάνουν αποφάσεις και στους πολίτες


«Η Συνταγματική Αναθεώρηση είναι ένα κορυφαίο θέμα. Μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που πρέπει να συμμετέχουμε όλοι σε αυτή τη διευρυμένη διαβούλευση. Πρέπει η κοινωνία μας να έχει ρόλο και λόγο σε αυτή, το ζητάμε και το θέλουμε ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση».

Αυτό επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας μιλώντας στην ημερίδα ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης για την Αναθεώρηση του Συντάγματος που διοργανώθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου από την Επιτροπή Διαλόγου σε συνεργασία με την Περιφέρεια, στο πλαίσιο της διαβούλευσης που γίνεται σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. 

Όπως τόνισε ο κ. Κατσιφάρας θα πρέπει να αμβλύνουμε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις και σε αυτούς που αφορούν οι αποφάσεις, τους πολίτες:

«Η Συνταγματική Αναθεώρηση πρέπει να μετατραπεί σε εθνική ευκαιρία για την χώρα μας. Δυστυχώς υπάρχει μεγάλο χάσμα, έχει χαθεί το τεκμήριο της εμπιστοσύνης στους πολίτες και αυτό πρέπει να ανακτηθεί».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε πως «θα πρέπει η κοινωνία να λάβει μέρος σε αυτή τη δημοκρατική διαβούλευση, καθώς είναι μείζονος σημασίας και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αναθεώρηση του συνταγματικού χάρτη της χώρας» και κατέληξε: «Από την κοινωνία αντλούμε γνώση και έχουμε υποχρέωση να την ακούσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: