ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Καταδίκη για επεισόδιο βίας σε σχολείο της Πάτρας



«Η Ένωση Συλλόγων Γονέων &Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων μετά το περιστατικό που έλαβε  χώρα  χθες   μέσα στην  Σχολική  κοινότητα  και συγκεκριμένα  σε  αύλιο   χώρο Σχολείου  του Δήμου μας.
Καταδικάζουμε απερίφραστα  τις εν λόγω  ενέργειες της  ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΣ  η οποία έστειλε ακόμα και στο Νοσοκομείο μαθητές  και Καθηγητές με κακώσεις.
Στηρίζουμε τους μαθητές, την Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς διότι έπραξαν τα δέοντα και διαχειρίστηκαν  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση που προέκυψε .
Τέλος ως γονείς ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ από την Πολιτεία την  ΑΜΕΣΗ στελέχωση των Σχολείων  με καταρτισμένο  προσωπικό  φύλαξης, έτσι ώστε να αποφευχθούν  στο  μέλλον παρόμοιες ή και χειρότερες καταστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: