ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Κατερίνα Παπακώστα (ΝΔ): Να βρούμε τη μέση οδό!

Η Κατερίνα Παπακώστα, τέως τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, σημείωσε στο Κόκκινο, «είχα την ευκαιρία στην ομιλία μου στη Βουλή να πω ότι τώρα έχει έρθει η ώρα της ευθύνης όλων μας» και εξήγησε ότι πρέπει να χαραχθεί μια στρατηγική για τη μεταμνημονιακή περίοδο έτσι ώστε να μη γίνουμε παρακολούθημα καταστάσεων τις οποίες φέρνει ο διχασμός.
 
«Ώρα ευθύνης για όλους, πρέπει να χαραχθεί μια στρατηγική για τη μεταμνημονιακή περίοδο, να βρούμε τη μέση οδό και να αποτρέψουμε το διχασμό», είπε η βουλευτής της ΝΔ

Σαφής ήταν η διαφοροποίηση της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα, από την «γραμμή» του κόμματος της καθώς μιλώντας σήμερα Στο Κόκκινο δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είναι υποχρέωση των δανειστών να κάνουν τα μαθήματά τους και να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντί μας για το χρέος αλλά και πως είναι «Ώρα ευθύνης για όλους, πρέπει να χαραχθεί μια στρατηγική για τη μεταμνημονιακή περίοδο, να βρούμε τη μέση οδό και να αποτρέψουμε το διχασμό».

Η Κατερίνα Παπακώστα σημείωσε «είχα την ευκαιρία στην ομιλία μου στη Βουλή να πω ότι τώρα έχει έρθει η ώρα της ευθύνης όλων μας» και εξήγησε ότι πρέπει να χαραχθεί μια στρατηγική για τη μεταμνημονιακή περίοδο έτσι ώστε να μη γίνουμε παρακολούθημα καταστάσεων τις οποίες φέρνει ο διχασμός.


Είμαστε σε μια εποχή γενικευμένης παρακμής, τόνισε η βουλευτής της ΝΔ. Αν συντηρήσουμε ένα διχαστικό πνεύμα και αν δεν βρούμε τη μέση οδό και αν δε χαράξουμε μια στρατηγική για την επόμενη ημέρα της χώρας τότε νομίζω θα σκοτωνόμαστε μεταξύ μας θα διχαζόμαστε και οι νέες γενιές θα πάρουν τα συντρίμμια του πολιτικού κόσμου που δε μπόρεσε να συνεννοηθεί για τη χώρα, εξήγησε. Τόνισε πως πρέπει να συνεννοηθούν κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την ελάφρυνση του χρέους.
«Θεωρώ ότι όπως εμείς με τη συνέχεια του κράτους παραλάβαμε το πρώτο Μνημόνιο που υπέγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου και το 2012 βάλαμε μέσα και το ζήτημα του χρέους, πρέπει τώρα πολύ σωστά να λυθεί αυτό το θέμα και είναι υποχρέωση των δανειστών» επισήμανε.

«Είναι η ώρα να κάνουν αυτοί τα μαθήματά τους και να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντί μας» σημείωσε η κ. Παπακώστα.

«Εκεί θα πρέπει να συμβάλλουμε όλοι με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να λυθεί οριστικά και αμετάκλητα το θέμα αυτό, ώστε να είμαστε απαλλαγμένοι από αυτή την υπόθεση» τόνισε.

 «Αν αυτό δε συμβεί, αυτό θα συνεπάγεται διαρκή φτωχοποίηση της χώρας, ύφεση της οικονομίας, απελπισία  τη κοινωνίας που δε θα βλέπει φως στον ορίζοντα και διχασμό με αποτέλεσμα να επικρατήσει η ακρότητα και αυτό θα έχει και στο πολιτικό σύστημα επίπτωση. Φαντάζει εφιαλτικό αυτό το σενάριο και πρέπει να το αποτρέψουμε και να το κάνουμε από σήμερα» επισήμανε.

«Η μέση οδός, η μετριοπάθεια, ο εθνικός σχεδιασμός, μία στρατηγική, ένας οδικός χάρτης για τη χώρα μέσα στην Ευρώπη που πρέπει και αυτή να αλλάξει και να δει τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες της θα πρέπει εκεί να κινηθούμε με πολιτικές και προτάσεις όλο το πολιτικό σύστημα, πλην βεβαίως εκείνων που δε θέλουν» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ.

Πηγή «Κόκκινο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: